2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830053 بازدید | 290067 پست
واقعا مهم فقط کوچولومه که الان خوابیده ولی ای کاش فقط به خودم میگفتن امشب جلوی دخترداییمو زن پسردا ...

گفته باشن والا اصصصصلا جای ناراحتی نداره خب اصن این نشون میده تو چقد جون و سلامت خودتو بچت برات مهمه این جای افتخار و خوشحالی داره نه ناراحتی حالا شاید کسی متوجه قضیه نباشه اصن اهمیتی نداره.مهم تویی که داری درست پیش میری حالا تو پاشی بشکن و بالا بنداری خدای نکرده زبونم لال چیزیت بشه اونا میتونن جبران کنن؟نه

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
ازهمینجا یه خسته نباشید عرض میکنم خدمت سهای مهمون نوازم خداقوت پهلوان خسته نباشی دلاور @sooha ...

فدات عزیزم 😚😚

حیف نمیشه اینجا وویس بذارم بشنوین چقدر سرو صدا هس😁😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای مائده من که تجربیات سخت تو رو هم نداشتم ولی  سرهانیتا مواظب بودم حتما چیزای سالم بخورم سالم ...

شهرزاد

ما کلا خانواده بگو بخندی هستیم باهم شوخی میکنیم

ولی اینکه خواهرم بیاد جلوی خانواده داییم و زنداداشم برگرده بگه اگه بشقاب 3تا بیشتر بشه بلند نمیکنه، جارو نمیکشه،.... 

خب این یعنی چی؟ 

اگه دور از جون زبونم لال اتفاقی بیفته حتی خواهرمم بلند نمیشه بیاد درکم کنه کمک حالم باشه

من تیر که سقط شد جنینم خواهرم تا یکی دو هفته حتی بهم زنگ نزد

دامادمون بهش گفت زنگ بزن به خواهرت اون الان حالش خوب نیست باهاش حرف بزن آروم شه

من حرفم اینه خواهرم سختیایی که کشیدمو دید

من به شوخی امشب بهش گفتم خب نی نیم ناز داره چی کار کنم؟ 

برگشته میگه نی نی ناز نداره مامانش ناز نازیه

خب یعنی اینکه من الان مجبورم هر روز امپول بزنمو دردشو تحمل کنم خودم خواستم؟ عشق میکنم با این وضعیت؟ 

نه ولی به خاطر سالم بودن نی نیم دست به هرکاری میزنم

بهم بگن برو کره ماه وگرنه نی نیت سالم نمیمونه انجام میدم

واقعا امشب از حرفش خیلی دلم شکست

شهرزاد ما کلا خانواده بگو بخندی هستیم باهم شوخی میکنیم ولی اینکه خواهرم بیاد جلوی خانواده داییم و ...

ای بابا والا من دیگه ادما رو جدیدا درک نمیکنم😝😝😝فقط فک میکنم هر روز مخشون بیشتر میگوزه و مسخره تر میشن 😂😂😂خواهرت حالش خوب بوده؟ اب شنگولی نخورده بود امشب؟😂😂😂😂اخه اصن که چی اینا رو گفته خب الان تو هم ناز نازی باشی اصن میگفتی اره ادمای خوشگل ناز دارن😂😂😂😂

وِلَکِن خواهر شکری خورده بذار به حساب جو گرفتگی😂😂😚😚😚😚گوبونت بشم ناراحت نباش 

ای بابا والا من دیگه ادما رو جدیدا درک نمیکن😝😝😝فقط فک میکنم هر روز مخشون بیشتر میگوزه و مسخره تر ...

چه میدونم

مطمئنم منظور خاصی نداشته ولی اینکه درکم نمیکنه ناراحتم

به قول تو بی خیال

برم با نی نیم بخوابم که فردا صبح زود باید پاشم برم دکتر جواب ازمایشو سونو ان تی رو به دکترم نشون بدمو ببینم نوبت سونو بعدیم کی هستش

الهی فداش 😙😙😙 خوب میکنی نفرستش  ولی تورو خدا یکم با همسرت صحبت کن اینجور وقتا قبول نکنین آخ ...

عزیزم اونم روش نشده بگه نیایین. دیگه خدارو شکر تموم شد رفتن پی کارشون😆😆😁

بچه ها یچی بگم بخندین😆😆😂😂

امروز داشتم ایمیلامو سرو سامون میدادم دیدم وقتی تولدم بوده یعنی ماه مهر یکی از دوستام یشماره برام فرستاده نوشته تقدیم با عشق

گفتم خدایا این چی میتونه باشه  😆😆 احتمال دادم شار ژ باشه

وارد یکی از خطام کردم شا رژ 10 تومنی بود😂😂😂😂 اینقدر خندیدم گفتم اون بیچاره ای که 7 ماه پیش برام شار ژ فرستاده یتشکر هم دریافت نکرده😂😂😂 سریع ایمیل زدمو تشکر  و عذرخواهی کردم😆

😆😆😆 الان رفتن خدارو شکر😁😁😁 وای شهرزاد چه رعد و برقایی داره میاد آدم وحشت میکنه. بقول ما قرترا ...

اینجام وحشتناکه سها اصن باااد ناجور هانیتا رو اوردم تو اتاق خودمون با این صداها بیدار بشه میترسه بچه😐😐