2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830036 بازدید | 290067 پست
بچه ها الان آبجیم اینا اومدن خونمون 😆 آبجیم گفت واااااااااییی سهاااااااچقدر چاق شدی😆😆😆😂😂😂😂 ا ...

سهاااا 😒😒😒😒یعنی واقعا اینگند لمبوندی خواهر که اینگد معلوم بوده😒😒😒😒😒توچشام نگاه کن ببینمت😒😒😒

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها الان آبجیم اینا اومدن خونمون 😆 آبجیم گفت واااااااااییی سهاااااااچقدر چاق شدی😆😆😆😂😂😂😂 ا ...

لعنتییییییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با خودت چیکار کردی؟؟؟؟!!!!!!!!!

❤👬❤
خوب چرا بعد از ۱۳سها جون از همین امروز🥰🥰🥰🥰🥰

فدات شم من تازه مهمونام دارن میان نمیدونم چی درانتظارمه کم میخورم ولی وقت کالریشماری ندارم

ناهار مهمون داشتم الانم دارم شبم هستن فردا هم میان کلا پوکیدم

لعنتییییییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با خودت چیکار کردی؟؟؟؟!!!!!!!!!

باور کن من این یه هفته فقط یروز  شیرینی خوردم و  اجیل .بعدش اینقدر در رفتو امد بودم که اصلا لازم نبود ورزش کنم.شبا همش حاضری بوده اونم کم

همه ی چاقیم بخاطر برنج لعنتیه. من واقعا هیچ وقت نباید یپرس برنج مثل ادمیزاد بخورم😞😒😒 ببین چه بر سرم اومده که میگن چااااق شدی😂😂

سهاااا 😒😒😒😒یعنی واقعا اینگند لمبوندی خواهر که اینگد معلوم بوده😒😒😒😒😒توچشام نگاه کن ببینمت😒 ...

شهرزاد بخدا همون روز اول شیرینی و اجیل خوردم

حتی تنقلات نمیخوردم . نمیگم فست گرفتم یا کالریشماری کردم ولی واقعا اینقدرم نخوردم که بخواد اینقدر مشهود باشه شهرزاد😂😂 

گفتمکه چاقیم اول میزنه به غبغب گوجو که کل چهرمو میریزه بهم😂😂وای سلفیام اینقدر زشت شده😂😂😂😂😂 همشو یکی یکی باید از شوهرمو دخترم جدا کنم شطرنجی کنم😂😂😂 بعد انگشتام پف میکنه بعد هم میزنه به پشت کتفم میشم گوژپشت نتردام😆😂😂😂 الان ریده شده بهیکلم😂😂😂

وای بچه ها الان مامانم گفت سها مامان مگه رژیمتو ول کردی😂😂😂😂😂😂

گفتم مامان یه هفته رژیم نبودم گفت مامان ادامه بده ولش نکن😂😂😂 با یه حالتی گفت که قشششنگ فهمیدم بد ریدم به هیکلما😂😂😂

وای بچه ها الان مامانم گفت سها مامان مگه رژیمتو ول کردی😂😂😂😂😂😂 گفتم مامان یه هفته رژیم نبودم گ ...

سهااااااااا😂😂😂😂

خب مادر رژیمتو ول نکن😁😁😁

ولی جدی حیف این همه زحمتت نیست به باد بره؟ 

لامصب چون تو سفر زیاد آشپزی نمیکنی و همش غذای بیرونو باید بخوری

اوناهم که چرب و چیلی قشنگ روغن ازش میچکه اینجوری میشه

سهااااااااا😂😂😂😂 خب مادر رژیمتو ول نکن😁😁😁 ولی جدی حیف این همه زحمتت نیست به باد بره؟  ...

مائده ما فقط دوبار رفتیم رستوران بخاطر دخترم همش خودم غذا درست میکردم. البته غذاهای خودمم چربو چیلی بود 😐😐 مائده فرض براینکه من یه هفته رعایت نکردم  واقعا چرا باید بدن من تو یه هفته اینجوری بشه😒😒 الحق که آدم نیستم جونورم نیستم آدم فضایی ام نیستم چون اونا هم که  لاغرن گیاهم که نیستم پس چی ام؟😂😂😂 

مائده ما فقط دوبار رفتیم رستوران بخاطر دخترم همش خودم غذا درست میکردم. البته غذاهای خودمم چربو چیلی ...

عزیزم

چون توی رژیمی بدنت سریع واکنش نشون میده و طبیعیه عزیزم

و اینکه ماهایی که استعداد چاقی داریم باید خیلییییییی رعایت کنیم تو غذا خوردنمون

و اینکه کلا غذاهای چرب حتی اگه کمم بخوری بازم تاثیرشو میزاره

حالا هم که چیزی نشده دوباره از اول تلاش میکنی نیست و نابودشون میکنی

عزیزم چون توی رژیمی بدنت سریع واکنش نشون میده و طبیعیه عزیزم و اینکه ماهایی که استعداد چاقی داریم ...

آره میزنم نیستو نابودشون میکنم😆😆😆 بیصبرانه منتظرم دوباره شروع کنم😆😆

شهرزاد بخدا همون روز اول شیرینی و اجیل خوردم حتی تنقلات نمیخوردم . نمیگم فست گرفتم یا کالریشماری کر ...

سگ.تو.این.گوج#  

سگ.تو.این.شانس#  

سگ.تو.تعطیلات#  

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
دارم از بیشعوری زنش میگم که دقیقا بعد عروسی خواهرم رفته زر زیادی زده  ببین هرکس یه جوره  ...

عزیزم ببخشید ب جون دانیال که نمیخوام دنیا باشه 

قصدی نداشتم

فقط خودمو گذاشتم جای زن عموت و نظرمو گفتم

و گرنه من نه زن عموت میشناسم نه هیچی

😝😝😝اصلا برو بزنش

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴