2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830162 بازدید | 290067 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ آخ آخ 😂😂😂😂 #نیکی.بیچاره.

🤣🤣🤣‌ حسین میگه چرا پس دیر راه افتادین‌ میگن مگه اون جا سیل نیس🤣🤣🤣. 

فهمید من گفتم نیان اومده بهم میگه باز فیییس و اِفادهات‌ شروع شد 😝😝😝

آخ‌ سوخت‌ آخ سوخت🤣

تیکر هدفمیییی   
🤣🤣نه فعلا نشستم یه گوشه‌ حوصله ی هیچ کی رو ندارم 

الهی عزیزم تو_لوح# _هر چی گودزززیلایه

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
🤣🤣🤣‌ حسین میگه چرا پس دیر راه افتادین‌ میگن مگه اون جا سیل نیس🤣🤣🤣.  فهمید من گفتم نیان ا ...

ناراحت نشد ن فامیلشون که الکی بهشون‌گفتی

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
🤣🤣🤣‌ حسین میگه چرا پس دیر راه افتادین‌ میگن مگه اون جا سیل نیس🤣🤣🤣.  فهمید من گفتم نیان ا ...

خوشم اومد حالشو خوب گرفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

توروحه.حسین.وفامیلاش#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلااااام گوگولیای خودم

من برگشتمممممممم💃💃💃💃🙌🙌🙌

صدای منو از غار گشنگم میشنوید😍😍😍😍😍آخیییششش😋😋😋آخییییش😋😋😋آخییییششش😋😋

تو دیگ هم اصلا و ابدا نبودم کم نکرده باشم خوبه🤣🤣🤣🤣🤣فقط ورزش اصلا نداشته بیدم😕☹

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
سلااااام گوگولیای خودم من برگشتمممممممم💃💃💃💃🙌🙌🙌 صدای منو از غار گشنگم میشنوید😍😍😍😍😍آخییی ...

سلام شهرزاد گشنگم

خوبی؟ 

خداروشکر که سالم برگشتین عریز دلم

شهرزادی دیدی مادی سرما خورد؟ 😭😭😭😭

سلام شهرزاد گشنگم خوبی؟  خداروشکر که سالم برگشتین عریز دلم شهرزادی دیدی مادی سرما خورد؟ 😭😭 ...

سلام عزیز دلممم فدااات خوبم😚😚خودت خوبی؟فندق خوبه؟😍😍😍😚😚

اخیییی الهییی☹☹☹سرماخوردگی خره هانیتام سرماخورده روز اخری از بس اونجا هوا یهو سرد شد اینم گرمایی شب رو خودش هیچی نمیذاره سرماخورد البته جزئی به نظر میاد  اینم سوغاتی عیدمون بود😞😞

سلام شهرزاد گشنگم خوبی؟  خداروشکر که سالم برگشتین عریز دلم شهرزادی دیدی مادی سرما خورد؟ 😭😭 ...

اگه خفیفه که اب میوه و مایعات بخور و خودتو گرم نگهدار اگه فک میکنی جدیه و احتنال عفونت داره برو دکتر که ی داروی مناسب بهت بده جلوی پیشرفتشو بگیره فدات

سلام عزیز دلممم فدااات خوبم😚😚خودت خوبی؟فندق خوبه؟😍😍😍😚😚 اخیییی الهییی☹☹☹سرماخوردگی خره هانیتا ...

خداروشکر که خوبی

ممنون ماهم خوبیم عزیز دلم

اینجا هم انقدر یه روز گرم شد یه روز خیلی سرد شد

آخر باعث شد مریض بشم😭😭😭

هوای. بیجعول.نفهم#  ‍

سرماخوردگی. عبضی#  

اگه خفیفه که اب میوه و مایعات بخور و خودتو گرم نگهدار اگه فک میکنی جدیه و احتنال عفونت داره برو دکتر ...

از صبح کارم خوردن مایعات گرم و آب پرتقال و ایناست

اگه تا فردا بهتر نشم حتما فردا میرم دکتر

2790
2778
2791
2779
2792