2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830103 بازدید | 290067 پست
بچه ها تبریک بخاطر وزناتون  عید همگیتونم پیشاپیش مبارک باشه خیلییی برا من دعا کنید سال جدید ع ...

سلام عزیزم امیدوارم سال 98 سال بسیار خوبی برات باشه و به تموم آرزو های. قشنگت برسی و در کنار همسر محترم خوشبخت باشی

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
دوستای خوبم پیشاپیش عیدتون مبارک باشه و همگی خوب و خوش و سلامت کنار خانواده های عزیزتون باشید 😍😍😍 ...

سلام مریم جان امیدوارم شما هم سال خوب وخوشی داشته باشید 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘پیشاپیش عیدت مبارک

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت عزیزم از این همه لطف و محبتی که به من داری ممتونم کاری نکردم تلاش و اراده ی خودت بوده گلم منم ...

سلام شخرزاد مهربون،خوبی مادر؟اون متن بلندبالا که نوشتی یعنی چی؟یعنی دیگه نمیای اینجا؟بهت بگم اگه بری منم نمیام ودوباره چاق میشم ها،اینجا بدون تو وسختگیریهات اصلا صفا نداره😘😘

بچه ها من وارد ۵۳ شدم....من رو نیم کیلو بستم این هفته نشد رعایت کنم خیلی کم کم کردم ولی انشاالله تو ...

افرین عزیزم مبارک باشه 😘😘😘😘

سلام عزیزم امیدوارم سال 98 سال بسیار خوبی برات باشه و به تموم آرزو های. قشنگت برسی و در کنار همسر مح ...

ممنون گلم همچنین شما و همه ی دوستان اینجا 😍

انشاءالله سال خوبی داشته باشین

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
راستی یادم نرفته بود که قرار بود هم عکس مانتو رو بذارم هم کمر ۶۶ منتظرم پریود گوجو نعلتی بیاد ورمم ب ...

اگه نبودم منو صدا میکنی خیلی دوست دارم ببینم مانتویی که دوختی عزیزم اگه تونستی 😘😘😘😘😘😘😘

سلام خوشکلا صبحتون بخیر 😍😍😍😍😍😍😍 منم امروز وزن کردم خداروشکر وزنی که با رژیم سریع کم کردم برن ...

سلام عزیزم مبارک. باشه 😘😘😘😘😘عزیزم پیشاپیش عیدت مبارک سال بسیار خوب و خوشی در کنار خانواده محترم داشته باشی یادمه برام حرکت بحران شکم رو گذاشتی خیلی کمکم کرد دستت درد نکنه عزیزم 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

قربونت عزیزم از این همه لطف و محبتی که به من داری ممتونم کاری نکردم تلاش و اراده ی خودت بوده گلم منم ...

خواهش میکنم عزیزم بزرگواری شما

همه عید رو تبریک گفتن😊😊😊😊 منم جا داره از همتون تشکر کنم خیلی تاپیک خوبی بود برای من خیلی فایده داشت از تک تکتون تشکر میکنم همتون. گل و مهربون بودید 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺پیشاپیش عیدتون مبارک باشه دوست جونیا 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘امیدوارم سال 98 سال بسیارررررررر خوب و خوش باشه برای همتون 

سالی پر از نعمت و سلامتی و دلخوشی و عشق و مهربونی و تمام چیزای خوب دیگه😄😄😄😄😄😄😄

انشاالله هر آرزویی دارید براورده بشه و همچنین سال 98 به وزن دلخواهتون برسید و کیفش رو ببرید 😄😄😄😄😄😄🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

شهرزاد جونم بابت همه کمک ها و دلسوزیات ازت ممنونم 

امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی عزیزم

سال نو خوبی داشته باشی درکنار خانوادت

عیدت-پیشاپیش-مبارک#  

🌷🌷🌷🌷

شهرزاد# 🌷🌷🌷🌷🌷

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
دلم براتون تنگ شد ک 😐 شهرزاد ننه دیگه نمیایی؟😐

مهگلی جون وزن کردی امروز؟؟

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
سلام مریم جان امیدوارم شما هم سال خوب وخوشی داشته باشید 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘پیشاپیش عیدت مبارک

سلام عزیزم قربونه تو دوست خوبم بهترین هارو برات ارزو دارم گلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سال نو پیشاپیش مبارک باشه برات در کنار خانواده عزیزت 

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀