2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830024 بازدید | 290067 پست
🤣🤣🤣فداااااات راحت باش‌ 

واینیکی ببخشید تو رو خدا...صرفا محض شوخی...وگرنه داداش حسینم یه پارچه آقااااس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب بخیر واقعنی

دوستتون دارم

بااااای

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
مرسیییی😘😘😘😘 آشتی کرد باهام....داداشم هم موند بعد مسافرت بابا اینا...تقریبا هفت هشت فروردین...

خدا رو شکر ‌ ایشالا همیشه دلت شاد و لبت‌ خندون باشه. 

خانواده ها هم‌ شاد و خوب و خوش‌ باشن😍😍

تیکر هدفمیییی   
نفرما شما سروری😚😚😚 شهرزاد امروز چهلم بود یادته واسه مراسم روز اول که رفته بودم گفتم همه گفتن خیل ...

فدات بشم😚😚

اره یادم اخ جوونن😍😍😍 پس از عروسی بیشتر چسبیده🤣🤣🤣

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
چرا 😁 فکر میکنی فقط خودتون دارین

اره ما اختراعش کردیم🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@شهرزاد۹۳     شهرزاد من یه اعتراف میخام بکنم من دیروز دراز نشست نشد بر...یعنی هرکاری ...

از نظر منِ کمینه مادر نصفه برو هفته اول بعد از هفته دوم ۵ تا هم شده کاملش کن و جلو برو...چون خیلی اثر داره با دستگاه و فنر فشار زیادی نمیاره الکی انجام نده..میخوای از  نیکی هم بپرس اون باشگاه میره استاد تر بیده شاید ی چیز بهتر بهت پیشنهاد داد فدات بشم

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
فدات بشم😚😚 اره یادم اخ جوونن😍😍😍 پس از عروسی بیشتر چسبیده🤣🤣🤣

شهرزادجون اگه 40 نفر اونجا بودن 39 نفرش گفت وایییی نسبت به 40 روز پیش خیلی لاغرتر شدم😆بسی ذوق کردم😆