2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829996 بازدید | 290067 پست
خب ماه گلی اینجور موقع ها دوتا هویچ و خیار بزار کیفت یک دوتا سفیده تخم مرغم بزار با ۳۰گرم نون تاشب س ...

اصلا حواسم نبود هویج بردارم 😐😣

دیگه از سری بعد انشاءالله

امروز رو 600 میبندم ولی فستای بعدی درست میبندم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بحثای-غیرمرتبط_ممنوع#  

مرسی-اه#  

اومدیم_لاغرشیم#  

بامدادبیابزنشون#  

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
میدونی چرا گفتم احساس به جا عقل چون فردا نگن عصبانی بود ی چیزی گفت عیب داره عضو شین😂😂😂

😂😂 آره می دونم منم بخاطر همین میگم عقلمم سر جاشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وزن ضربدر ۲۵  فست نگیر  ورزش کن  برنجت رو حذف نکن  پروتیین و چربی حتما بخور& ...

یلام رییس جون چطوری

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه
عزیزدلم بخدا اینقدر تو خوب و مهربونی که اینقدر ناراحت شدم که ناراحتی از دست همگی . بخدا یه لحظه به ...

قربونت عزیزم لطف داری😘😘♥️ 

نه گلم من دوستامو میشناسم اونایی که منظورم بودن اگه پستم رو دیده باشن خودشون متوجه شدن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم لطف داری😘😘♥️  نه گلم من دوستامو میشناسم اونایی که منظورم بودن اگه پستم رو ...

بگو مام خاعنو بشناسیم😈

اره انءشالله واقعا😔😔😔

زیبا جون خیلی ناراحتت شدم انشااله گل پسرت زودتر خوب بشه چون خودم دخترم کوچیکه درکت میکنم چی کشیدی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بامدادجون ممنون ازتاپیک خیلی خوبت  من تا حالا قسمت نشده بود باهاتون هم کلام بشم  الانم ص ...

سلام عزیزم 

قربونت 😘😘♥️ 

نه گلم از هفته ی پیش قرار بود عضو جدید نگیریم 

شما رو میشناسم عزیزم 

موفق باشی 

والا بچه ها تشخیص دادن عصبانی بودی🤣🤣🤣🤣

🤔🤔😂

خب بنده چالش هامو انجام دادم ۴۵ دقیقه شد 

دارم به دخترم غذا میدم یه لیوان اب گذاشتم کنارم هی میخورم که یه موقع ناخونک به غذا نزنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخ بسوزه پدره شکم 😁😁😁😁

خب بنده چالش هامو انجام دادم ۴۵ دقیقه شد  دارم به دخترم غذا میدم یه لیوان اب گذاشتم کنارم هی م ...

الهی فدات بشم‌مریم گلی......نمیدونم چرا من انققققققققد دوستت دارم 😍😍😍😍

اره سخت بود خییییییلی😔😔😔دعا کن امشب دیگه تب نکنه یوقت بستری نخاد دم عیدی🙏🙏🙏

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
🤔🤔😂

🤗🤗🤗🤗😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خب بنده چالش هامو انجام دادم ۴۵ دقیقه شد  دارم به دخترم غذا میدم یه لیوان اب گذاشتم کنارم هی م ...

خوشبحالت من هنوز هیچکاری نکردم😔فقط ۱۱۱ تا خوردم

الهی فدات بشم‌مریم گلی......نمیدونم چرا من انققققققققد دوستت دارم 😍😍😍😍 اره سخت بود خییییییلی..

فدای تو مهربونم 😍😍😍😍 دل به دل راه داره عزیزم😙😙😙😙😙😙

انشااله دیگه تب نمیکنه خودتم یکم اروم باش استراحت کن جون داشته باشی ازش مراقبت کنی چون الان خیلی به توجهت نیاز داره اصلا هم نگران نباش خیلی زود خوب میشه مطمئن باش😊😊😊😊😊😊😊😊