2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830028 بازدید | 290067 پست

سلام بچه ها خوبین؟چن روز نبودم چه خبرااا؟

بچه ها دیروز گفتم که شوک گرفتم وای خیلیی بد بود یعنی هنوز دلدرد دارم از پفکی که دیشب خوردم😐

البته خسته بودم و زده بودم به سیم اخر

امروز دختر خوبی بودم توی تعطیلی باشگاهم رفتم تازه😊

از مربیم خواستم برناممو غوض کنه و رژیم هم بهم بده.اگه رژیمش منطقی بود طبق اون پیش میرم چون حس میکنم بدنم به رژیمم عادت کرده

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرض پس ما اینجا اومدیم غاز بچرونیم نمیبینی ما خودمون جر میدیم خو فک کن تو باشگاهی تو هم با ما ورزش ک ...

😑باورکن تاجایی که بتونم چالش ها رومیرم فقط نمیام توتاپیک چالش اعلام کنم.عوارض خونه نشینی وپریودیه 😑فکرکنم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
فدات شم خوبه شما خوبی ‌ دخترهای گلت خوبن امان‌ از دست این گودزیلاها‌ 😬😬 خببببب‌ فردا تشریف ...

فدای تو خوبن ممنونتم😙😙😙😙

وای فردا یه نفسی میکشم بخدا 😀😀😀😀😀

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😂😂.برای نیکی جون گفتم.خونه نشینی ارادمو کم کرده 

البته که سگ.تو.تعطیلات#    ولی دلیل نمیشه ارادت بره😒😒خودم میکشمت این اخریا😐😐فردا با خودم ورزش میکنی صبح صدات میکنم😶

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
این گودی ها همه پدر ادمو درمیارن ولی خودتو کنترل کن مادر با کتک که چیزی حل نمیشه همه چی بدتر میشه... ...

من اصلاتا به حال بابام حتی بهمون حرف بد هم نزده. خدا شاهده شوهرم تا به حال بهم نه توهین کرده نه حرف بد زده. فقط قهر میکنه

اما من بچه طلاقم. با نامادری بزرگ شدم . تا میتونست منو کتک میزد و همین باعث ضعف اعصاب من شده. 

الان پیش روانشناس میرم اما واقعا روحم خیلی بیشتر از اینا اسیب دیده. 

هرکاری میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم.‌البته پسرمم به شدت لجبازه. واقعا تو برزخم😞😞😞😞😞

❤👬❤
فکرکنم.حتی امشب حوصله بچه هامونداشتم که شوهرم امشب براشون قصه خوندتا خوابیدن

منم دقیقا مثل خودت شده بودم ، البته امروز به زندگی برگشتم 😁علتش هم عقب افتادن پریود هست به نظرم ، انگار افسردگی میگیره آدم ، خدا رو شکر من پریودم تمومه فردا بیشتر ورزش میکنم

🤔🤔🤔🤔🤔این همه حلقه و طناب میزنیم با هم 😬😬دختر تنبل

طناب امروز نشدبخاطرپنچری.موقع حلقه واقعا روحیه ام خیلی بهترمیشه ازوقتی باچالش شهرزاد شروع کردم ست هام بیشتر شده وبااهنگ حلقه میزنم رقصم میاد😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
😑باورکن تاجایی که بتونم چالش ها رومیرم فقط نمیام توتاپیک چالش اعلام کنم.عوارض خونه نشینی وپریودیه  ...

خو دیگه انجام میدی تنبلی نکردی دیگه🤔

ملضووو#  

وسواس.گوجو# 😝😝😝😝

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم