2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830036 بازدید | 290067 پست
خیر کار خیر تو، تو زندگیت ببینی😘

😘😘😘♥️♥️ فدات عشقم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوموخوام 🥺🥺👅  😘😘😘

😙😙😙😙 من ی کشفی مونده تو سینم بیا درگوشت بگم تا حالا به کسی نگفتم ولی بیا به خودت بگم😎😎

نزدیک  تخمک گذاری گاو درون بیدار میشه😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بگو عجق گودزیلای من غیر ممکنه😁

جوابشه اينه كه اگه ميخوام افسردگي بگيرم لاغرش كن😒منم با كمال ميل پذيرفتم افسرده بشه🤣🤣🤣

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
😙😙😙😙 من ی کشفی مونده تو سینم بیا درگوشت بگم تا حالا به کسی نگفتم ولی بیا به خودت بگم😎😎 نزدیک ...

😂😂 آره علائم پری رو هم داره یکم

ما که یه هفته اخلاقای تخمی پریود داشتیم بسمون نبود علائم تخمک گزاری هم اضافه شد 

بینوا.حسییییین# 😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😝😝😝😝😝👊👊 ۶ خرداد رو همینجا روز جهانی تخمک گذاری  نامگذاری میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

جوابشه اينه كه اگه ميخوام افسردگي بگيرم لاغرش كن😒منم با كمال ميل پذيرفتم افسرده بشه🤣🤣🤣

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕

@بامدادخمار   تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بدون طاقچه افسرده میشم😞😞 ایششش

😂😂 آره علائم پری رو هم داره یکم ما که یه هفته اخلاقای تخمی پریود داشتیم بسمون نبود علائم تخمک گزار ...

اره😞😞کلا نصف عمرمون به این احوالات تخمکی میگذره 😂😂😂😂

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕 @بامدادخمار     تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بد ...

بیا 🔫

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕 @بامدادخمار     تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بد ...

😂😂😂😂نه ترو خدا بچم عاشقه عاشق،😂😂😂

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡