2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830017 بازدید | 290067 پست
بله امکانش هست  من خیلی استپ میشدم بیشتر رعایت میکنم حالا فعلا دارم کم میکنم

مثلا من از ۲۱ آذر رژیمو شروع کردم.این هفته وزن کشی داشتیم ۴۰۰ گرم کم کردم.دیروزم مهمون داشتم عصر.اونا خودشونو وزن کردن منم مجبور شدم وزن کنم دیدم حتی ۲۰۰ گرم هم اضافه کردم.

خیلی ناامید شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بامداد بهتر میدونه ولی با ۳ کیلو کاهش استوپ کنی بعید میدونم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔یکم به برنامه غذایی و و ...

من هفته ای که یلدا توش بود بازم با پرخوریه یلدا بیشتر از یه کیلو کم کردم.کالریامو رعایت میکنم.مصرف روغن و برنج و ماکارونیم خیلی کم شده.قند و شیرینی و هله و هوله رو هم حذف کردم.ولی یه ده روزه کاهشم خیلی خیلی کم شده.با وجود اینکه من تازه رژیمم شروع کردم.

۱۱۸۰

خب پس ۱۸۰ برای ناهارت زیاد نیست ولی اگه نون میخوری سیب زمینی نخور دیگه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من ناهارم شدنصف ملاقه سوپ بانصف کف دست نان تافتون.۵۵۰کالری دیگه مونده😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مثلا من از ۲۱ آذر رژیمو شروع کردم.این هفته وزن کشی داشتیم ۴۰۰ گرم کم کردم.دیروزم مهمون داشتم عصر.اون ...

نباید وزن میکردی مخصوصا اینکه عصر چون از صبح هر چی خوردی با همچنان وزن کردی 

تا یکشنبه صبر انشالله که استپ نمیشی 

مثلا خودم متابولیسمم پایینه و اینکه حتما باید ورزش کنم وگرنه کم نمیشم 

تو هم ببین مشکل از کجاست اگه استپ شدی

چرا اجیل مخلوط اینقد کالریش زیاده ادم پشیمون میشه ازخوردنش🤨😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
😘😘😎😂😂  نامرد اولای رژیم شیرینی رو میاورد دم دهنم میگفت حالا یه گاز بزن 😑🔫 عم ...

ای نامرد گوجو😒😒😒

تو.خود.عجقی.خود.عجقققق#   😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
ببین بستگی داره به متابولیسمت و رژیمت  مثلا یوقتایی هست که متابولیسمت پایینه یا ریزه خواری و ت ...

یبوست و تیرویید ندارم.قبل از شروع رژیمم دکتر رفتم کمبود آهن داشتم.تا ده پونزده روز اول هم با وجود اینا خوب کم می کردم.هفته ای که توش یلدا بود بیشتر از ۱کیلو هم کم کردم.با وجود پرخوریه یلدا.

حالا هم کالریامو درست مصرف میکنم.مصرف روغنم خیلی کم شده.ماکارونی دو هفته یه بار میخورم.برنج دو سه بار در هفته اونم در حد یه کفگیر و نیم.مثلا کوکک و سیب زمینی سرخ کرده و فست فود اصلا نخوردم.شیرینی و قند و شکر رو حذف کردم کلا.

ولی کاهشم خیلی خیلی کمه.چالشامم مثل اوایل میرم.

میدونم وزن کشی وسط هفته نباید انجام بشه.ولی دیروز دورهمیه دوستانه داشتیم مجبور شدم با دوستام خودمونو وزن کنیم دیدم نسبت به یکشنبه که وزن کشیه ۲۰۰ گرمم اضافه کردم.با اینکه فست هم بودم.کالریه دیشب هم کمتر از ۴۰۰تا بستم.

ببخشید طولانی شد.ولی نگرانم.من هنوز اولای رژیممه.از حالا انقد کم کردنم کند باشه خیلی بده.

نصف ملاقه ک میشه چند قاشق واقعا سیر میشی ؟

اره سیرمیشم من هرچیزی ومیخورم نصف میکنم تا اینجوری کالری روزانم خراب نشه 😑

https://www.instagram.com/p/BsC7_vDhYCM/?utm_source=ig_web_copy_link   @kongmin   &nb ...

مچکرم بامداد جونم😚😚 ولی ی بار دیگه بفرست لینکش ابی نشد  نشد واردش بشم☹☹

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم