2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830034 بازدید | 290067 پست
الهی دیگه برنگرده😠😠😠😭😭😭 مردتیکه خر فقط از زن بدنشو یاد گرفته و از بچه هم فقط اسپرمشو خاک تو ...

دستم خالی بخدا رفتم پایین دم خونه مادرشوهرم بااینکه باهاش قهرم غرورمو له کردم در زدم ک نون میخوام وحید نیس گفت ندارم برو از بابات بگیر

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
اخه تو که برمیگردی باز به این خونه واسه چی میری؟  مگه اینکه بری دیگه نخوای برگردی

ب قران اگ یک انباری خرابه میداشتم میرفتم بر نمیگشتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها امروز تولد وحید خرررر بود دیگه امشب معلوم نیس کجاس با کیا و کجا رفته منم خودمو زدم ب خریت ر ...

چرا جایی بری بشین خونه عزیزم😭😭😭برو از همسایه یکم نون قرض بگیر بگو مهمون دارم نون کم اومده بده بخون بچه ها تا فردا خدا بزرگه اون کره خر اومد بگیر نون بهش پس بده

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آیییی دلمممم😂😂😂😂😂😂 دماغتو بگیر اب دهنتو قورت بده باز میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂نخند تو لووووحت‌ . 

نمیییییشه‌ هر کار کردم نمیشه ☹☹☹

دماغم شده کوفته‌ . 

گوشام هم کیپ☹☹

حسین.توروحت#  

تیکر هدفمیییی   
خونمممم الان توی خونممم بچه هام جلوم گرسنه خوابیدن اما اگ وحید بیاد دعوا میکنم برشون میدارم میرم ...

خدا هدایتش کنه ب توهم صبرش بده والا 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
الهی دیگه برنگرده😠😠😠😭😭😭 مردتیکه خر فقط از زن بدنشو یاد گرفته و از بچه هم فقط اسپرمشو خاک تو ...

زده ب سرم خیلی سختمه ها ببین چقدر سختمه ک اینو میگم اشکام کل صورتمو خیس کرده

میشه بچه هامو بزارم پرورش گاه؟!

یک مدت؟؟؟

کسی اطلاعی داره

تا بتونم هرجوری هس یک خونه ای جایی بگیرم

میشه بزارمشون یکسال باز برم بردارمشون

بخدا من بی رحم نیستم 

اخرین راهمه

دستم خالی بخدا رفتم پایین دم خونه مادرشوهرم بااینکه باهاش قهرم غرورمو له کردم در زدم ک نون میخوام وح ...

بچه ..... با نامناسب ترین کلمه پرکنید

خونمممم الان توی خونممم بچه هام جلوم گرسنه خوابیدن اما اگ وحید بیاد دعوا میکنم برشون میدارم میرم ...

ول کن امشب با اون نر بیشعور. 

فردا برو خونه ی بابات با بابات دعوا کن‌ بگو تو و بچه ها رو از دست این مرتیکه نجات بده

تیکر هدفمیییی   
زده ب سرم خیلی سختمه ها ببین چقدر سختمه ک اینو میگم اشکام کل صورتمو خیس کرده میشه بچه هامو بزارم پر ...

فک نمیکنم قبول کنن محدثه ولی بپرس

دستم خالی بخدا رفتم پایین دم خونه مادرشوهرم بااینکه باهاش قهرم غرورمو له کردم در زدم ک نون میخوام وح ...

خدالعنتش کنه چجوری میخاد بخابه چ دلی داره

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی