2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830024 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂پری شدم دیشب بادش خوابید وامونده

چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂

بینوا.حسییییین#  

با کسب اجازه از سرقفلی کار بامداد🤣🤣🤣

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂 بینو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میخوام اش درست کنم تو هوای سرد میچسبه؛ساعت ۸ پاشدم حبوبات گذاشتم بپزه نگاه بیرون کردم دیدم هوا ...

سلام شهرزادی خوج به حالت😩روزم امروز  دیشب دو خوابیدم با اون خستگیه دیروز هفتم پاشدم دخملو رو فرستادم مهد خیلی گشنمه ناهار گودزیلا ها رو بزارم یه چرت بزنم اگه بشه چقدم هوا سرده😫

چه بد موقع خوشگل میشن که استفاده هم نمیتونه بشه ازشون☹😞 خیرت به اون حسین بیچاره نمیرسه😂😂😂 بینو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂. 

اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌. 

بیچاره تیک گرفته‌ میگه شاید بخوام کلمو‌ بخارونم‌ . شاید دست تو مماغم‌ کنم تو میایی جلو چشمم‌ سریع‌ میارم پایییین😂😂 

تیکر هدفمیییی   
فدای تو عزیزدلم😙😙😙😙😙😙 نخیر همچینم زرنگ نیستم بابا انقد دلم میخواد عصر ورزش کنم تازه شبها بلند ...

اره انگار ورزش میکنی کیون اینا درد میگیره😂😂😂😂 منم گودزیلا همش میپرسه ورزشت چقدره میگم ۲ ساعت اینجوری میشه😓محلش نمیذارم عادت کرده ولی نگاهش همیشه حسرت داره که یعنی دیگه بسسسه😂😂 حالا انگار ورزش نکنی بشینی پیش اینا میخوان چه گلی به سرت بزنن همچین لحظه شماری میکنن ورزش تموم بشه😞

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.  اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌.  بیچاره ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جگر.صدام.برات.شرحه.شرحه.# بشه حسین

😂‍‍‍‍‍😂😂 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.  اااااای‌ خدا تا میخواد دستاش بیاد بالا جیغ زود تر میزنم ‌.  بیچاره ...

آخ آخ آخ مُردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام شهرزادی خوج به حالت😩روزم امروز  دیشب دو خوابیدم با اون خستگیه دیروز هفتم پاشدم دخملو رو ف ...

سلام عزیزم😚☹🙁اره منم دیگه سال اخر گشادیمه از سال دیگه دخملو میره پیش دبستانی و بعدم مدرسه اول صبح نموده میشم به مدت نا معلومی😂😂😢😢 بعد از بچه دار شدن و رژیم که دیگه ادم سابق نشدم بعد مدرسه رفتن دخملو هم میدونم دیگه ادم سابق نمیشم 🤣🤣🤣🤣🤣

اره انگار ورزش میکنی کیون اینا درد میگیره😂😂😂😂 منم گودزیلا همش میپرسه ورزشت چقدره میگم ۲ ساعت این ...

آره والا همینو بگو 

میخوان بشینیم پیششون دستور بدن کار دیگه که بلد نیستن یکم حرفای قشنگ به ادم بزنن 😐😐😐😐😐

آره والا همینو بگو  میخوان بشینیم پیششون دستور بدن کار دیگه که بلد نیستن یکم حرفای قشنگ به ادم ...

حرف قشنگ بخور تو فرق سرشون مادر😂😂😂همش میخوان ی چیزی بخورن☹☹😒😒

سلام عزیزم😚☹🙁اره منم دیگه سال اخر گشادیمه از سال دیگه دخملو میره پیش دبستانی و بعدم مدرسه اول صبح ...

😂😂😂😂😂

سال دیگه نموده شدن با نمد‌ و کاردستی‌ رو بهت تبریک میگم😂😂

تیکر هدفمیییی