2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830024 بازدید | 290067 پست
خوبی😍 زیادم چاق نشدی که تا زیاد نشده رژیم بگیر 🔫

اخه خیلی انرزی میبره مغازه همش سرپام میام خونه مث خرس حمله میکنم به غذا. 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😫😫😫

تو میتونی 😂😂 

حسین.توروحت# نمدو_از_این_بگیر# 😝😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام خوشملا 😊😊😊 خوبید خوشید من خونه مامانمم  کالری مصرفی ۱۳۰  ورزش نکردم ولی تحرکم ...

سلام پری جون. چطوری؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
سلام خوشملا 😊😊😊 خوبید خوشید من خونه مامانمم  کالری مصرفی ۱۳۰  ورزش نکردم ولی تحرکم ...

سلام پری پریا 😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
تازه علف‌ به دهن بزی شیرین اومده  میخواد کارهای شخصیش‌ رو هم بهم بده 😂😂

بخبخ_شدی# 😂 

ممنون عزیزم😘😘😘 من ارزوم بود یه بار میرم خرید لباس، نگم یه سایز بزرگتر لطفا الان شده سایزم ۴۲ البت ...

عاااالیهههههه😍😍😍😍

خدا واقعا دوستمون داشته بامدادجون و تاپیکشو بچه ها رو سر راهمون گذاشته😍😍😍😍😍😍

سلام، اگه اون یک روزی که خام گیاه خواری هستش انجام ندیم چی میشه وزن کم نمیکنیم؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید😊😘🤗🤗🤗

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
اخه خیلی انرزی میبره مغازه همش سرپام میام خونه مث خرس حمله میکنم به غذا. 

خب چند تا میانوعده ببر با خودت نزار به مدت طولانی گرسنه بمونی 

بعدا وزنت زیاد بشه کم کردنش سخته ها 👻

کسی هست به ما لاغرا هم کمک کنه تپل بشیم.نگید زیاد بخور چون همون اندازه که شما درگیر کاهش وزن هستین وواستون مشکله ما درگیر افزایش هستیم وواسمون سخته.ممنون میشم راهنمایی کنین .برنامه مانکن هم نصب کردم سر در نیاوردم چی به چی هست مبهمه واسم.

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)