2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830034 بازدید | 290067 پست
عزیزم حالا همچینم افتخار نداره کارت که بخوای به من یا هرکسی ثابت کنی به هر حالا اینجا تاپیک ل ...

افتخار نکردم عزیزم

خودمم میدونم کار بدیه

هممون ک فرشته نیستیم خطاهم داریم

وزن شروع ۵۷    وزن هدف برای تولدم ۲۹آذر۵۰      خدایا کمکم کن ارادمو قوی کنم
آره 😬 نه از وقتی میرفته واکسناشو بزنه همونجا شماره هم می گرفته 😏

نه

ایشون مهندس ساختمون بودن

وقتی اپارتمان بابامو میساختن همو دیدیم

چون فامیل قدیمی هم بودیم و یک شناختی از قبل داشتیم رابطه پر رنگ تر شد.....

خلاصه هرچی شما بگید قبول

😊💜💛💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افتخار نکردم عزیزم خودمم میدونم کار بدیه هممون ک فرشته نیستیم خطاهم داریم

چرا فکر میکنی تو کار بدی کردی چرا ازون جنبه نمیبینی که اگه شوهرت همونی بود که تو میخواستی و بهت کلی محبت می‌کرد هیچوقت به سمت کس دیگه ای کشیده نمیشدی چرا ما زنا عادت داریم همیشه بگیم ما مقصریم و در نهایت خودمونم فدا کنیم

سلام

من از بکشنبه ی هفته ی قبل کالری شماری رو شروع کردم

قبلا خیلی با روش های محتلف وزن کم کردم ولی خمشون زود برگشتن

اینبار میخوام آهسته پیش برم تا شاید نتیجه اش موندگار بشششششه

حالا مشکلم اینه صبرم به شدت کمممممه

من با اراده ی قوی میتونم از پسسسسسششش بر بیام    میدونم که میتونم  شروع‌ رژیم ۹۷/۰۸/۲۷                                                           وزن اولیه ۷۴:۲۰۰                                                                        وزن فعلی»»»»۷۳:۳۰۰»»»۷۱:۸۰۰»»»» ۷۰:۵۰۰                               وزن هدف اول : ۷۰                                                                        وزن هدف دوم  : ۶۵                                                                      وزن هدف نهایی  :   ««««    ۵۹   »»»»
چرا فکر میکنی تو کار بدی کردی چرا ازون جنبه نمیبینی که اگه شوهرت همونی بود که تو میخواستی و بهت کلی ...

چون اینجا نی نی سایت و همه فرشته ان خواهرم💔💓حال دلم امشب خرابه

✋👌✌اما فهمیدم نباید حرف دلمو بزنم تا قضاوت نشم

حرفای تو ب دلم نشسته دوستدارم مرسی ک برام وقت گذاشتی

چون اینجا نی نی سایت و همه فرشته ان خواهرم💔💓حال دلم امشب خرابه ✋👌✌اما فهمیدم نباید حرف دلمو بزنم ...

اصلا خودت رو ناراحت نکن به بقیه هم حق بده تا آدما تو شرایط نباشن نمیتونن درک کنن 

چون اینجا نی نی سایت و همه فرشته ان خواهرم💔💓حال دلم امشب خرابه ✋👌✌اما فهمیدم نباید حرف دلمو بزنم ...

عزیزم ناراحت نشو...من فقط ب این خاطر باور نکردم با خودم گفتم چطور با وجود ۲تا بچه معصوم دلت میاد ب جدایی فکر کنی...وگرنزندگی من بدتر از همه شماس.کاش روم میشد و براتون تعریف میکردم عاقبت عاشقیم چیشد

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
افتخار نکردم عزیزم خودمم میدونم کار بدیه هممون ک فرشته نیستیم خطاهم داریم

چرا عزیزم اینقدر پستات عصبی چرا دنبال میگردی جواب این یکی اون یکی بدی اصن فکرشو‌نکن

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

بچه ها جونم بیخیال.ازین موضوع بیاین بیرون دوستای گلم

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

بیاین بگین فک میکنینن چقد کم کردین؟😊😊😊😊😮

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

من ۶۳ کیلویم هفته دیگه عروسی داریم به نظرتون ۶۰ میشم بچم شیر میدم

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

خب به نظرم  از عاشقی درش بیارید عشق هیچم به درد نمیخوره البته یه استثنا داره😌

عشق.منم#  

عاشق.من.باشید#  

#عشق.بعد.شهرزادحرومه‍ 

😋‍😋😋😋😛😛😂😂😂😂  

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

من فکر نکنم یک کیلو کم کرده باشممممم

من با اراده ی قوی میتونم از پسسسسسششش بر بیام    میدونم که میتونم  شروع‌ رژیم ۹۷/۰۸/۲۷                                                           وزن اولیه ۷۴:۲۰۰                                                                        وزن فعلی»»»»۷۳:۳۰۰»»»۷۱:۸۰۰»»»» ۷۰:۵۰۰                               وزن هدف اول : ۷۰                                                                        وزن هدف دوم  : ۶۵                                                                      وزن هدف نهایی  :   ««««    ۵۹   »»»»