2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830005 بازدید | 290067 پست
اینستا بهتره خب فقط باید چطوری گزارش بدیم؟

کامنت 

هشتگ  خوده الهه جون میان میگن 

فقط خودتون لایک کنید و بگید نظرتونو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مهدیه24  

گزارش# 99/4/10 فست

84روز مانده ب خوش اندامی(هدف)

صبحانه👈نان لواش سبوس دار سه کف دست+تخم مرغ آب پز ی عدد+ی لیوان شیر

ناهار👈ی لیوان ماست کم چرب

شام👈پنج عدد خرما+ی عدد گردو

کالری مصرفی👈510

کالری مجاز👈500

رقص نیم ساعت

چالش پلانک و کرانچ

8لیوان آب

مولتی+زینک+کلسیم

ایشالا ک راضی باشی قشنگم❤💕❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
📣📣📣📣📣📣 بچه ها لطفا توجه کنید  هر ماه باید یکی دوبار تاپیک بترکه بی دلیل و با دلیل نصف رو ...

به نظرم اینستاگرام بهتره و دیگه هول ترکیدن نیس

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

من اینستا ندارم 

اون روشش ک میگین یادمون بدین 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
📣📣📣📣📣📣 بچه ها لطفا توجه کنید  هر ماه باید یکی دوبار تاپیک بترکه بی دلیل و با دلیل نصف رو ...

من موافقم ولی اینستا ندارم 😓

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

عزیزم میشه همینجا باشیم یا تلگرام.من ماهانه زیاد اینترنت نمیگیرم!از اونطرف اینستا خیلی اینترنت میخاد.😢😢☹☹

خدایا شکرت 🌸

@pari95    

گزارش#  

۸۴ روز تا هدف ❤😍

مجاز : ۵۰۰کالری

مصرفی : ۵۱۲کالری

صبحانه : خرما=۵۹ کالری

ناهار : سینه مرغ آبپز +نان لواش+گوجه فرنگی=۲۸۲کالری

شام : آجیل مخلوط=۶۰ کالری

میان وعده : زردآلو =۱۱۰کالری

۱۰لیوان آب✔

چالش قند✔

ورزش ها : ۳۰ دیقه ایروبیک +۲۰دیقه حرکات شکم و پهلو+۱۰دیقه رقص+۱۵دیقه حلقه+چالش چوب ۳×۵۰تایی

@pari95     گزارش#   ۸۴ روز تا هدف ❤😍 صبحانه : خرما=۵۹ کالری ناهار : سینه مرغ ...

😍😍😍😙😙😙😙💪💪💪💪💪💪💪

قهرمان#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@ستاره_دنباله_دار11  

@فلفلکیم

@آیلین_خانوم  

@zizigoli  

@mariyams  

@honamik29192  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋