2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830132 بازدید | 290067 پست
دوربازو     >32> 31 دورسینه  >100>  100 دورشکم  >95> 92 ...

ایول بابا

خیلییییی خوب کم شده سایزات👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سایز#   @tamana366    دور ربازو۳۰   دور ساعد۲۶   دورسینه۹۵   دورکمر  ۹۰  دور ناف ۹۶  دورشکم   ۱۰۱  دورباسن ۱۰۴  دور ران  ۵۰  دورساق  ۳۶  ببخشید گلم اون اشتباه شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

# ‍ @مهدیه24     سایز اولیه  دور شکم       ۹۴ ...

عزیزم از این اسکرین بگیر برای ماه بعد داشته باشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من تا حالا چندین بار تو زندگیم رژیم کردم و کم کردم و دوباره ول کردم میدونم اینبار بخاطر کمک های تو و ...

لطف داری عزیزدلم

من خودم به شخصه کاری نکردم خودت زحمت کشیدی اراده کردی و عمل کردی. 

ولی کمک و لطف الهه جان وااااقعا اجتناب ناپذیره. اگه الهه جان و تاپیکش نبود من ب ارزوی چندسالم نمیرسیدم .

خدا خیرش بده.

سلام عزیزم  ۱.صبحانه ات اصلا خوب نبود❌ پنیر وگردو یا کره عسل  لبنیات ونان تو صبحانه حت ...

باشه  عزیزم رعایت میکنم

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
گزارش# @مهدیه24    

عزیزم از این اسکرین بگیر برای ماه بعد داشته باشی👌🏻

دور بازو ؛  دور ران   دور ساق  دور ساعد   دور سرشانه   

سایز#   @سمیه1396     @مهدیه24     دورکمر: ۷۸ دورشکم: ۸۰ دورباسنگ ...

اووووف سپیدهههههههه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

عالیییی کم شدی افرین با اراده 🥰😍

گریه چرااا آدم دلش ریش میشع😟 نمیدونم چی بگم والاااا @بامدادخمار   الههه جون چ کنممممم؟؟؟؟ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭میخام خبببب.

نمیخام خاموش باشم.اگه خاموش باشم به جای کم کردن زیاد میکنماااااا

دوستان اگه میشه به منم بگید چالش جدید چیه؟ انگار گروه ما اینجا غریبه از هیچی اطلاع نداریم

گفتم بهت دخترررم😟🤕😆

چالش روز شمار ۸۶روز تا هدف

صفحه ۱۴۴۲۷🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مهمون بودم از بس اصرار کردن گفتم نخورم ناراحت می شن برا همین با قاشق مربا خوری یکی خوردم 

بذار ناراحت بشن😂

😭😭😭😭😭😭😭😭میخام خبببب. نمیخام خاموش باشم.اگه خاموش باشم به جای کم کردن زیاد میکنماااااا

بذار استارتر بیاد ببینم نظرش چیه عزیزم 

تگت میکنم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@سمیه1396  

@mamanali95  

انگيزه#  

بچه ها يه خبر

من فكر ميكردم توهم ميزنم كه سايزم شده ٤٠ 

تا اينكه امروز شوهرم از سركار زود اومد ديدم برام شلوار جين خريده سايزش ٣٨/٤٠ هست خيلي كوچيكه قبل اينكه بپوشم كلي غر زدم اين كوچيكه من نميپوشم بپوشم اندازم نباشه اعتماد به نفسم مياد پايين اصرار كرد تو بپوش نشد ميريم عوض ميكنيم 

پووووشيييييدم اندازه اندازززززمهههه 

واي تو پوسته خودم نميگنجم من تو چاقيم رفتيم شلوار بخريم اخرين سايزه شلوار جين به ٤٦ ميخوره كه به من نميخورد گشتم شلوار جيني كه كش داشت خريدم اندازم شد

اماااا الان سايزه شلوار جيني كه خريده شوهرم ٣٨/٤٠

خيلييييي خيلييي خوشحالم سايزم شده اين تلاشمو بيشتر ميكنم سايزم بجاي ٣٨/٤٠ بشه ٣٨ خالي🤗🤗🤗🤗

گفتم بگم شايد براتون انگيزه شه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏