2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830147 بازدید | 290067 پست
سلام گلم🌸 باشه . مرسی که اطلاع دادی اینم تاپیک سایز  https://ninisite.co/dis ...

مرسی خوشگلم سایز بچه هارو میزاری تایپیک سایز🤔🤔

یا با هشتگ همینجا میزارن؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش# @مهدیه24                       &nb ...

سلام عزیزم ورزشات عاالی بودن

کالریت رو باید حتما پر کنی❌❌❌❌❌❌❌❌

مثل اینکه دیروز ناخونک میزدیا.

اخه با یه قاشق ماکارونی که سیر نمیشی 

وهمچنین برنج که شب خوردی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم  سایز#                  شروع رژیم & ...

سلام گلم🌸

چقدررر عالییییییی سایز کم کردی دختر👏👏👏👏

کمرت حسابییییی کم شده با سینه .. کلا بالا تنه ات خوب کم شده..

باریکلا💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام منکه سایز ندم نه؟ @سمیه1396    

سلام گلم🌸

😅 نه گلم شما دانشجوی ازاد هستی البته فقط تو قسمت  سایزاا😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بله عزیزم

عزیزم من تازه بیدار شدم

دور کمر:۸۳

باین کوچک:۹۸

باسن:۱۰۳

ران:۶۱

ساق پا:۳۵

سینه:۹۹

بازو:۳۲

ساق دست:۲۵

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام عزیزم ورزشات عاالی بودن کالریت رو باید حتما پر کنی❌❌❌❌❌❌❌❌ مثل اینکه دیروز ناخونک میزدیا. اخ ...

مهمون بودم از بس اصرار کردن گفتم نخورم ناراحت می شن برا همین با قاشق مربا خوری یکی خوردم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سایز#   @سمیه1396     @مهدیه24     دورکمر: ۷۸ دورشکم: ۸۰ دورباسنگ ...

عالیه.. فقط ای کاش سایز ماه قبلت را هم میزاشتی که بشه مقایسه کرد🤤

پایین تنه ات دیگه خوب شده... 👌👌👌

برو تا کار کمر💪💪💪

راستی شکمتوو از کجا سایز کردی که شده ۸۰ .، کم نیسسس؟؟؟

بازوت را هم از بزرگترین قسمت سایز کردی؟؟ 

شنای دیوار از امروز تا ۱۰ مرداد هر روز کم کمش ۳۰ تا برو  دور نافتم فک کنم چن روز رعایت نکرد ...

باشه چشم حتما انجام میدم 💖

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

سلام ماه قبل سایز نگرفتم 

سایز#  

@sepiiiiiideh  

دور سینه . ۱۰۱

دور کمر . ۹۱

دور ناف . ۱۰۰

بالای ناف ۹۹

دور باس ن ۱۱۱

دور ران ۹۰

دور ساق پا ۳۱

دور ساعد ۲۳.۵

دور بازو ۲۷.۵ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام سمیه جونم صبحت بخیر خسته نباشی.سایزامو دیدی😊دور کمرم خیلی کم شده تازه حلقه ام نخریدم با حلقه خ ...

سلام گلم

اره خیلییی خوب کم کردی.. 👌👌👌👌 والا اگه مشکل کمر نداری ، اره حلقه خوبه

البته چالش چوب هم بی تاثیر نبوده تو سایز پهلوهات و‌کمرت، در مل میان تنه😉

گزارشتم عالیی بود👌👌👌👌

5سانت کم شده 110بوده 105شده من دارم اسکات میزنم کوچیک شه

آهان خوب مرسی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
شما ک وزنت پایینه دورکمرت 90نکنه من اشتباه میگیرم دورکمرمو

من شکم دارم و بازو بقیه جاهام خیلی بزرگ نیست این شکم و پهلو رو آب میکردم خیلی خوب میشد 

بعدش هم سه انگشت بالای ناف میشه دور کمر من اینطوری میگیرم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.