2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830147 بازدید | 290067 پست
سلایق متفاوت دیگه،من حداقل برای خودم دوست ندارم.عزیزم چه ورزشایی مناسب برای این که برجستگی بیرون ران ...

https://www.instagram.com/p/B-TvA0eASVM/?utm_source=ig_web_copy_link

ران👆👆👆

https://www.instagram.com/p/B99ueS7gNOX/?utm_source=ig_web_copy_link

پهلوها

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@tamana366

سلام گلم 

امروزم فستم 

700 کالری مجاز (هم ماه اولم و میتونم 700 ببندم، هم با هم صحبت کردیم گفتم که این هفته شرایطم🎈هست، البته هنوز دو سه روز مونده ولی من از یه هفته پیشش عصبی میشم) 

کالری مصرفی700

ص:2تا خرما 40

م و:یه میوه 70

ناهار:3کف دست لواش80+مرغ آبپز120=200

م و :خرما+میوه100

شام 3کف دست سنگک80+1تخم مرغ اب پز80=160

130 تا هم گوجه و خیار و سبزیجات که تو وعده ها و میان وعده ها استفاده میکنم

ورزش :فعلا30 دقیقه پیاده روی ولی تا شب حتما 1تا2ست دیگه میرم 

روز84از چالش بدون تقلب❤️❤️❤️❤️

آبم که زیاد میخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@pari95     پری جون عزیزم .من پایین تنم به نسبت بالا تنم بزرگه دوست دارم اندامم یکدست بش ...

مثل منی ،هر کاری کردم نشد آخر سر پارسال عمل لیپوماتیک انجام دادم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@pari95  

سایز        ۹۹/۴/۱۰

دور کمر        ۹۲

دورناف        ۱۱۰

دورباسن      ۱۱۴

دوربازو         ۴۰

دورساعد       ۲۵

دور ران        ۶۵

دورساق پا    ۴۵

دور مچ پا    ۲۵

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
@pari95     پری جون عزیزم .من پایین تنم به نسبت بالا تنم بزرگه دوست دارم اندامم یکدست بش ...

عزیزم بدن هرکس از یه قسمتی چربیش سفته و به زمان زیادی واسه از بین بردنش نیاز داره 

من کاملا برعکس شما هستم .

ورزشایی که برات فرستادم رو انجام بده به مروز اثرشو میزاره 

بالاتنت هم اگر خیلی کوچیک میتونی  دوروز در هفته حرکات دمبل بزنی و ورزش بالاتنه انجام بدی و کربو مصرف کنی حجم دهی کار کنی 

اگرم نه ک فقط تمرکز کن رو پاهات 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نظرتون راجع به این 🤔بنظر من خیلی لاغره

هيكلش؟

خوبه بنظرم من دوست دارم انقدر لاغر شم ولي چون استخوان بنديم درشته در اين حد نميشم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سایز#   @سمیه1396     @مهدیه24     دورکمر: ۷۸ دورشکم: ۸۰ دورباسنگ ...

سپیده جان میگم تایپیک سایزو میفرستی پیدا نمیکنم