2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830122 بازدید | 290067 پست
عزیزم میگم کجا وزنم  رو بگم امروز  خودم رو وزن کردم

به خودم بگو گلم

وزن شروع   وزن هفته قبل    وزن فعلی    وزن هدف

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
پس الان من گروه شمامیشم؟ 

گفتما گروه زرد😂 مهدیه24 سرگروهته. به سپیده بگو حلش کنه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزناتونو بگین لیستو رد کنم @ستاره_دنباله_دار11     @zizigoli     @zahra_ ...

عزیزم ببخشید دیر شد کلا یادم رفته  بود 

وزن اولیه     وزن هفته قبل     وزن جدید        وزن هدف 

۸۰.۶۰۰              ۷۵                  ❣                  ۶۰

@شیرین_آردا  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
باشه عزیزم  فقط صبحانه هاتو مقوی بخور هندونه رو بذار برای میان وعده👌🏻 امضامم بخون لطفا

سلام خوبی مهدیه جون  اینم  گزارش  وزنم.

وزن شروع ۷۹/۲۰۰

وزن امروز  ۷۸/۳۰۰☺😀

وزن هدف ۶۰.

تقریبا ۱ کیلو کم کردم 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
عاقا کم میخوردم بخدا 🥺🥺 گشنگی میکشیدم😂😂

😆😆😆😆

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام خوبی مهدیه جون  اینم  گزارش  وزنم. وزن شروع ۷۹/۲۰۰ وزن امروز   ...

خیلیییی کاهشت خوب بوده

دمت_گرررررررم#  

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ورزشات چی؟

نیم ساعت رقص 

چالش کرانچ

چالش پلانک

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام بر همه دوستان عزیزم 😘🥰

وزن هفته قبل۶۸/۴۰۰

وزن امروز ۶۸/۶۰۰🥴

از اول هفته یبوست دارم تا همین امروز هر چی وایستادم دشوری نیومددیشبم کلی برگه و مسهل خوردم..حالاظهر کاهو بخورم ببینم چی میشه...دیروزم نتونستم فست بگیرم مادرشوهرم خونم بودنشد فست باشم..این هفته باید درستش کنم ان شاءالله امید بخدا

@سمیه1396

@sanaz718  

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍