2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830090 بازدید | 290067 پست
@فریماهی      @پریجون      @زی_زی_گولووو      @شب_ ...

مرسی عزیزم من رفتم کامل خوندم و لایک کردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مامان_الیساهستم2   سلام عزیزم  گزارش#   ص: املت +نون تافتون. چای قند 164 ن: م ...

سلام عریزم

مهسا جان همه چی خوب بود.

فقط

چون ماکارونی و برنج کربوهیدراتشون بالاست توی این روزایی ک برنج و ماکارونی میخوری سعی کن نون کمتر بخوری.کوفته و دلمه و سیب زمینی نخوری.

البته امروز رعایت کردی ولی برای همیشه گفتم.گوشت کوبیده چون سیب زمینی داره سعی کن تو روزای برنجی نخوری.

فست هم چون ماه اول رژیمته اشکال نداره که نگیری.

مجازتو منهای 200کن.

از ماه دوم رژیم میتونی کم کم با700شزوع کنی و با 500ببندی فستاتو.

سلام سرگروه جان 😍 @سمیه1396 گزارش# فست#  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

گزارش#  

@شیرین_آردا    

ص نخوردم

ن ۶ ق ماکارونی

م و چای با ۲۰ تا کشمش سبز و یک لیوان گیلاس و البالو

ش ۳ ق آش رشته

ش نصف کف دست لواش و ۳ ق ماست موسیر

آب ۶ ل 

چالش انجام 

ورزش نیم ساعت و حلقه 

الانم دلم داره واسه شیرینی های تو یخچال ضعف میره 😢😢🤭🤭🤭🤭🤭

مصرفی ۷۰۰تا

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
عزیزم خوب قطعا تا بعدازظهر غذا میخوری که وزنت کاذب. باید وزن کشی 1 ساعت بعد خواب،بعد از دستشویی و شک ...

اشکال نداره امروز وزن کردم 😁

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@فندق_فسقلی     @بانوباران     @مامی_خوشگل     @مامان_دخترای_ ...

سلام عزيزم

صبحانه امروز ٤٠ گرم نان سنگك با ١٠ گرم پنير و يه دونه خرما و چايي

ميان وعده نصف موز،  ٥ تا آلوچه، ١٥ تا گيلاس

ناهار : ٣٠ گرم نان با دو سيخ جوجه

ميان وعده يه قاچ هندونه ، سه تا زرد آلو

شام يك بشقاب آش ميوه 

آخر شب شير و دارچين و مولتي

٦ ليوان آب، كالري مجاز و دريافتي ١٣٠٠

وزن ٧٥

عزیزم سوپ جو و سیب زمینی هر دو کربوهیدراته،تو یه وعده نخوری بهتره گلم.اگه اوایل رژیم هستی مثلا 15 می ...

بجز پیاده روی باز یک ربع هوازی برم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰