2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830034 بازدید | 290067 پست
نه😂😂😂اخه قبلا گفته بودی 

ولی خودتم زیاد نشون نمیدی الکی خود زنی نکن خیلی هم خوبی 😍👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میگم بچه هاااااااااااا برا رشد مو چی خوبه بزنم ب موهامممم اصلااا رشد نمیکنه لاااامصب😭😭😭🙄🙄😣😣 ...

یبار مرضیه جون یه ماسک گذاشت 

روغن زیتون و روغن نارگیل خالص و فرابکر به اضافه ی حنای آفتاب نخورده بزن شب تا صبح بمونه 

چالش زیبایی#  رو هم ببین مطالب مفیدی داره 

اب سیب زمینی هم خوبه 

قرص زینک پلاس و بیوتین هم خوبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خودتم زیاد نشون نمیدی الکی خود زنی نکن خیلی هم خوبی 😍👌

ببخشید اگه من بعد از 70 روز رعایت سفت و سخت رژیم  حتی ذره فست فود و نوشابه و شیرینیجات نخوردم الان نصف هات داگ بخورم ( کالریش رو حساب کنم)  خیلی بده؟ 

ببخشید اگه من بعد از 70 روز رعایت سفت و سخت رژیم  حتی ذره فست فود و نوشابه و شیرینیجات نخوردم ا ...

نه عزیزم بد نیست اشکال نداره 

مرسی عزیزم. لطف داری اخه واقعا برام مهمه که وزن کم کنم ایشالا به هدفم برسم

حتما میرسی گلم من مطمئنم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
بمیرم_برات_شهلا# 😂

والا آخه شهلااا

راستی من چرا هشتگ میزنم اما نمیشه. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     شیرین جون من از روزی که رژیم رو شروع کردم به دادشم قول دادم به 70 رسیدم ...

نه قربونت برم بخور ولی کالریشو حتما حساب کن

دوستان یه پیشنهاد عالی واسه موهاتون

من به مدت یک ماه و هفته ای سه بار نصف لیوان آب برنجی که بدون نمک و روغن جوشیده و خنک شده با  نصف لیوان اب پیاز و نصف لیوان اب سیب زمینی مخلوط میکنم و به موهام میزنم و  کلاه پلاستیکی میپوشم بعد از دو ساعت میشورم. 

واقعا ریزش موهام کم شده و حتی یه عالمه موهای ریز تو سرم دراومده

البته اینم بگم موهایی که دارن در میان موهایی هست که قبلا ریخته شده ولی پیازشون باقی مونده و الان باز فعال شده. 

گفتم تجربم رو به شما بگم واقعا عالیه و ریزش موهام فوق العاده کم شده. 

طول دوره مصرف این معجون سه ماهه.  پیاز طبع گرمی دارا ممکنه به همه نسازه

ایشالا استفاده کنید و نتیجه بخش باشه

گزارش#  

@شیرین_آردا    

کالری مجاز: 1300
کالری مصرفی : 1228 کالری

صبحانه: 207  کالری
خرما + مربا هویج +پنیر + چای + گردو+ نان

میان وعده صبح: 50 کالری
قهوه اسپرسو + مویز + کنجد

ناهار: 495 کالری
نان + آش رشته + کشک

عصرانه: 276 کالری
پرتقال + توت فرنگی + خرما + پسته

شام: 200 کالری
جوجه کباب

آب 6 لیوان

چالش ها رو نتونستم انجام بدم چون مهمون هستم خونه مادر شوهرم حتی مسواکمم یادم رفت بیارم.  

والا آخه شهلااا راستی من چرا هشتگ میزنم اما نمیشه.  

هشتگ رو بار بدون فاصله بنویس و بین کلمات فاصله ننداز اگه خواستی فاصله بزاری نقطه یا خط بزار اخرش که تموم شد فاصله بزار ابی بشه 

هشتگ.بزنیم#