2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830034 بازدید | 290067 پست
سلام .من با برنامه مانکن کالری شماری میکنم هشتم میشه یکماه که توی رژیمم هر روز هم ورزش قدرتی مخصوص ش ...

تو این یک ماه چقدر کم کردی و وزن و قدت چنده؟چند کالری میخوری طبق کالری هدف توی مانکن میخوری؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان خودمو وزن نکردم ولی ۷۰ بودم .۱۳۰۰ تا کالری باید مصرف کنم ولی همیشه کمتر مصرف میکنم اشکالی دا ...

بله عزیزم اشکال داره.

باید به همون اندازه کالری مجازت بخوری. چون ب مرور وزنت استپ میکنه و شکستنش خیلی دردسر داره.

ب همون اندازه بهور. ن کمتر.ن بیشتر.

محازتو منهای 100کردی باید دو روز هم فست تا500 ببندی

اره دقیقا فک کنم دارم نزدیک میشم ب طغیان اخه از اول رژیم‌اصلا کیک و اینا نخوردم🤣.اخه عزیزم من ک الا ...

اصلا اینکارونکن ی قاچ کیک بخوربعدب جاش نیم مین بیشترورزش کن مربی من میگفت اگه مثلا  خیلی دلت کلوچه خرمایی خواست میتونی ب جای نهارت ی دونه بخوری هیچ اشکالی نداره

من الان خودمو وزن نکردم ولی ۷۰ بودم .۱۳۰۰ تا کالری باید مصرف کنم ولی همیشه کمتر مصرف میکنم اشکالی دا ...

بله استپ میشی بعد چندوقت کاهش وزن طبق کالریت بخور ک هی وزنت اومد پایین تر بتونی از کالریت کم کنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تو این یک ماه چقدر کم کردی و وزن و قدت چنده؟چند کالری میخوری طبق کالری هدف توی مانکن میخوری؟

قدم ۱۶۰ ..وزنم رو فقط یکبار اول رژیم گرفتم ۷۰ بود برحسب اون ۱۳۰۰ کالری باید مصرف کنم اما نمیتونم فوقش تا ۸۰۰ برسه کالریم

گزارش#   @pari95     سلام خسته نباشی ص:سنگک+املت+چای+کشمش۵۴۳ ن:کوکوسیب زمینی+گ ...

سلام فدات 👏👏👏👏❤❤❤❤

مصرفی و مجازتم بزار همیشه  

تو_بهترینی#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قدم ۱۶۰ ..وزنم رو فقط یکبار اول رژیم گرفتم ۷۰ بود برحسب اون ۱۳۰۰ کالری باید مصرف کنم اما نمیتونم فوق ...

عزیزم اشتباه نکن منم همین اشتباه کردم ک الان وزنم استپ کرده ....ببین وقتی کالری کم استفاده کنی متابولیسم بدنت میاد پایین و استپ میشی اونوقت رژیم دیگ بهت جواب نمیده 

گزارش#   @pari95    

عزیزم گزارش فردات هست؟؟؟ 

۵ تیر 🤔

مگه فردا فسته؟ 

چرا ۷۰۰ مصرفی !!!

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
به نظرت چی بخورم که کالریم بره بالا ولی زیاد چاق کننده نباشه ؟میوه خوبه؟

میوه،لبینات،مغزیجات،مرغ و ماهی و گوشت کبابی یا بخارپز شده 

عزیزم گزارش فردات هست؟؟؟  ۵ تیر 🤔 مگه فردا فسته؟  چرا ۷۰۰ مصرفی !!!

به به سرگروه خوشکلم😍😍😘😘😘کم پیدایی یا من نمی بینمت؟

سلام عزیزم.خوبی؟راستش من دیروز و دیشب مهمون داشتم نشد بیام سایت اصلا..گزارش امشبمو حتما میذارم

قبلش خبر بده اخطار نگیری عزیزم 

🌷🌷