2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست
ببخشید تورو خدا بخدا قصدم اذیت کردن نبود اخه ۲ تا سرگروه قبلیمون مثل شما سخت گیر نبود نمیخوام از دست ...

گلم اسمتو خط بزنم ؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

انگيزه#  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گزارش#  

@شیرین_آردا    

صبحانه نخوردم

ن ۵ ق برنج ۴ ق قیمه بادمجون با ۴ ق ماست و خیار

م و چای با ۲ قند یک کف دست لواش با یکم ماست کیسه ای

شام ۳ کف دست بربری با ۵ ق املت با کمی ریحون

مصرفی و مجاز ۱۳۴۰

آب ۶ ل

ورزش یک ساعت هوازی و قدرتی

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

@شیرین_آردا گزارش#  

سلام عزیزم صبحانه دوعدد تخم مرغ یه گوجه و یه خیار شیر و عسل 323کالری 

ناهار دوعدد تخم مرغ دو عدد سیب زمینی پخته سالاد فصل و سه قاشق ماست 486کالری 

شام سالاد دو تیکه گوشت گوسفندی پخته  شیر و عسل پیاز شلیل خیار و گیلاس اینا میان وعده بود با شام یکیش کردم و حساب کردم 586 جمع کل 1400مجاز 1400

چالش اب 

چالش شنا اسکات چوب مسواک و الوررا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
چجوری روش شده همچین لباسی بپوشه 😣من بااین شکمم همیشه ماماندوز میپوشم🥴

😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   @شیرین_آردا       صبحانه نخوردم ن ۵ ق برنج ۴ ق قیمه بادمجون ...

چالش؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
امضام نوشتم چالش نارنجیا اونو بخون

سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم 

گزارش ۲۶ خرداد
صبحانه :۲ تاخرما(۴۰)
م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰)
ناهار :مرغ آبپز ۲۸۰+ نان لواش۲۳۰+سبزیجات پخته ۶۰ + خرما ۲عدد۴۰(۶۱۰)
عصرانه خرما ۲تا ۴۰ ،کُنار ۷۰(۱۱۰)
شام نان لواش ۱۵۰ ،خوراک مرغ و سبزیجان۳۸۰(۵۳۰)
م و شام هندوانه یه برش خیلی کوچیک (۴۰)
۱۳۵۰ کالری از ۱۴۴۰ کالری مجاز
ورزش۴۰ دقیقه پیاده روی
چالشم به جز پلانک و شنا بقیه رعایت شد (ماسک سیب زمینی و کرم ویتامین سی ،۸ لیوان آب )

فردا هم که فست هست میخوام ۲تا تخم مرغ آبپز۱۵۰+۵تا خرما ۱۰۰+ماست ۱لیوان ۱۱۰ کالری + خیار ۵۰۰گرم ۴۰ کالری بخورم خوبه ؟

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام عزیزم صبحانه دوعدد تخم مرغ یه گوجه و یه خیار شیر و عسل 32 ...

سلام عزیزم. پلانک نرفتی گلم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم  گزارش ۲۶ خرداد صبحانه :۲ تاخرما(۴۰) م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰ ...

قرص آهن و مولتی ویتامین مینرالم امروز خوردم 

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
یکشنبه ها اعلام وزن کن

کالری امروز 

صبحانه..گوجه و تخم مرغ و نان..146

ناهارکشک بادمجان و دوغ و نان768

شام..فلافل و نان و شیر291

مصرفی1207

مجاز 1300

پیاده روی یک ساعت

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
سلام عزیزم ،نتونستم تگتون کنم  گزارش ۲۶ خرداد صبحانه :۲ تاخرما(۴۰) م و :پاپ کورن نصف لیوان (۲۰ ...

عزیزم گزارشت خوب بود فقط خیلی لواش خوردی. لواشم از بدترین نوناس. جایگزین کن با سنگک یا نونای جو و چند غله اینا. فردا هم اگه با اینا سیر میشی بخور. سوپ جو هم عالیه کالریش کنه و سیر نگه میداره🤗