2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830053 بازدید | 290067 پست
من ندیدم😢

عزیزم بعدا دوباره می‌زارم😊

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@شیرین_آردا  سلام عزیزم صبت بخیر😗

صبحانه:نیمرو.۱ کف نان سنگک.گوجه.۲۲۱کالری
نهار:قیمه بدون پلو.ماست خیار.۱۸۹ کالری
شام:ماست.کدو.۱۱۷ کالری
میان وعده:خرما.شیر.۱۱۲ کالری
کالری مصرفی"۶۴۰
تا الان ۳ لیوان آب🙄
ورزش.حلقه.چالش چوب.چالش شکم.طناب.درازنشست

خدایا شکرت 🌸

💙گزارش فست ۶۰۰ تایی💙

[  ] صبحانه نون جو ۲۰ گرم +پنیر ۱۰ گرم💙

[  ] ناهار۳عدد سفیده تخی با سالاد💙

[  ] میاوعده ها :قهوه ۱ ، چای سبز ۲، شکلات تلخ💙

[  ] خرما ، کشمش، بادام زمینی، هلو ، گوجه سبز💙

[  ] شام شیر و خرما💙

ورزشی:💪

[  ] ۱' ساعتو ۱۵ دقیقه هوازی و قدرتی 💙

[  ] وکیوم شکم ۱۰ دقیقه 💙

[  ] ماسک و یخمالی 💙

چالش چوب 💙

@donyay_kochak      

سلام نگین جان این گزارش امروزم ، کالری صبحانه رو فقط زدم چون بقیشو بعدا وزن میکنم ولی هر وعده تا ۱۵۰ کالری میخورم 😅

انشااله فردا وزنمو بهت میگم بزاری تو لیست😍

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪
منم شوهرم خونه باشه سخته مقاومت😤 اشکال نداره دیگ شده من ک فکرنکنم این هفته کاهس داشته باشم با اون ...

دقیقاااا منم شوهرم خونه باشه دیگه نمیفهمم چقد میخورم😑🤦‍♀️

وای نگو کروناااا😰😰 چطوری بهتری؟؟؟دکی هم که نرفتی حتما😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دقیقاااا منم شوهرم خونه باشه دیگه نمیفهمم چقد میخورم😑🤦‍♀️ وای نگو کروناااا😰😰 چطوری بهتری؟؟؟دکی ...

خداراشکر بهترم🤲 هنوز یکمی حس بویاییم کمه🤦‍♀

نه نرفتم😑😑اقای همسر میگن نمیخواد 🤐🤐🤐

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

سلام سرگروه جان @donyay_kochak  من فردا صبح (یعنی سه شنبه شب ایران) نیستم واسه همین گزارش# فست#  رو الان میذارم

صبح شیر و موز خوردم شد 330 کالری

عصر هندونه خوردم وزن نکردم اما 4 تا شتری کوچیک بود

شب هم بیسکوییت خشک 90 کالری

+ آب و مولتی ویتامین و چالش چوب

امیییییییییییدوارم فردا کم کرده باشم چون دارم از ضعف می میررمممم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
💙گزارش فست ۶۰۰ تایی💙 [  ] صبحانه نون جو ۲۰ گرم +پنیر ۱۰ گرم💙 [  ] ناهار۳عدد سفیده تخی ...

سلام عزیزم وکیوم شکم چی هست؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم. خوب بود افرین. اب بیشتر بخور. ورزش هم حتما انجام بده

چشم عزیزم   

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام عزیزم. خوب بود افرین. اب بیشتر بخور. ورزش هم حتما انجام بده

گلم من پریود هستمم فردا نمی تونم وزن کنم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام عزیزم وکیوم شکم چی هست؟

سلام عزیزم ، شکم رو چند ثانیه داخل نگه میداری بعد آزاد میکنی  اوایل سخته ولی بعد مدتی راحت میشه خیلی موثر هست😊 تو اینستا هم فیلماش هست

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪

@شیرین_آردا  

گزارش# ۹۹۰۳۲۴

امروز فست انشاالله🤗

صبحانه ۲عددسفیده تخم مرغ+کمتر از نصف زرده🥚 ابپز کالری ۷۰ 

میانوعده اب 🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹و چای🍷🍷🍷

نهار مرغ ابپز و کلم خام ۳۰۰

میانوعده هویج و هندوانه ۱۳۰

شام شیر و پودر سنجد ۲۰۰

مجاز ۷۰۰

مصرفی حدود ۷۰۰

چالش چوب