2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835044 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak     سلام نگین جون دخترم مریضه .اگه گزارش ندادم اخطار ندی

الهی چی شده سرما خورده ؟؟؟ مواظبش باش گلم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای بچه ها اینا ببینید😂😂😂😂

واااااای 😆😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کوتاه نکنم دمشو؟  دوستم میگه جیه این ابرو بلندا

نه گلم همینجوری لاکچری، قشنگتریی

خیلی خوشگلی.. خوش به حال شوهرت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت برمممممم ای جاااان منتظرممممن😍😍😍😍😍 عاقا نظرت رو نگفتی 😅😅😅😅😅

نانازی. قیافت آرومه.دلنشین و ساده .

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
😅😅😂😂😂 شوهرت شوهر من نباشه😆😆😃😂😂😂😂 شوخی کردم😓 یعنی ۷ ساله میدونه من بدون جوراب نمیرم جا ...

😂😂😂😂.

شوهر منم فقط ب پام نگاه میکنه. روسری هم نپوشم شاید هی نفهمه😂😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نه گلم همینجوری لاکچری، قشنگتریی  خیلی خوشگلی.. خوش به حال شوهرت

😍😍😍

نه بابا خوشگل کجا بود 😢

منکه از خودم ناراضیم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂😂😂😂. شوهر منم فقط ب پام نگاه میکنه. روسری هم نپوشم شاید هی نفهمه😂😂😂.

😂😂😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@عسل9669    

سلامت باشی آره از هموناست منتها از دوچرخه خیلی بختره چون تمام بدن رو درگیر میکنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گروه_بنفش# 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

آماده  باشد برای ورزش 

📣📣📣🎶📣📣📣📣📣📣

😅😅😂😂😂 شوهرت شوهر من نباشه😆😆😃😂😂😂😂 شوخی کردم😓 یعنی ۷ ساله میدونه من بدون جوراب نمیرم جا ...

حالا شوهر من میگه چرا جوراب میپوشی گرمه🤭

من اصلااا دوس ندارم مهمونی که میرم پاهام پیدا باشه😳

حتی خونه بابا اینام وپدرشوهرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلاااام نه پری که مسیول گروه بنفشه تا سپیده برگرده😄 شونصد🤣🤣🤣 مثل یه اب خوردن کمش میکنی پروفتم ...

بارها خواستم لاغر بشم نشدم😢...چیکارکنم ارادم خوب شه؟عزیزم من برنامه مانکن نصب کردم این نون معمولی ها نداره چی باید بجاش واردکنم؟

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹