2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830102 بازدید | 290067 پست
سلام سمیه جون ببخشید دیروز من چند تا کار اداری داشتم تا رسیدم خونه دیگه دم غروب بود تند تند دیگه به ...

سلام گلم🌸

افرین قهرمان👏👏👏👏👏

🏆🥇

عالیییهههه.. موفق باشی در تثبیت..

اگه سوالی داشتی  درباره تثبیت از کاربری (فقطخدا جون) میتونی بپرسی و کمک بگیری👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتشم عزیزی😘😘❤♥♥💙💚🌼

سلام گلم خوبی

وزن_کشی#  

نام.        وزن شروع.       وزن هفته قبل.      وزن فعلی.     وزن هدف

نازلی.           ۶۷.                    ۶۳/۷۰۰.             ۶۳/۱۰۰.           ۵۷

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@سمیه1396     6   سلام وزن  دو هفته‌ بین۵۵ و ۵۶ بودم&n ...

سلام گلم🌸

باریکلااا قهرمان👏👏👏👏

🏆🥇. حرف نداری

موفق باشی در تثبیت..

سوال تثبیتی داشتی از (فقطخدا جون) میتونی کمک بگیری🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم صبحت بخیر  من این هفته وزنه ندارم خودمو وزن کنم متاسفانه

سلام گلم🌸

باشه..😊

@شیرین_آردا     وزن اولیه:۸۵ وزن هفته پیش:۸۱.۸۰۰ وزن این هفته:۸۱.۲۰۰ وزن هدف:۶۷

عزیزم خیلی خوبه که. بعضیا دویست گرمم نمیتونن کم کنن ۶۰۰ گرم عالیه آفرین بهت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم من ماه پیش دهم سایزمو گرفتم اونموقه تو تایپک نبودم الان باز سایز گرفتم دور کمرم ۹ سانت کمتر شد ...

عالیه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠 نارنجیام سلاااام به روی ماهتون🤚🏻 امروز روز وزن کشیه لطفا ...

نام.       وزن اولیه.       هفته پیش.       فعلی.         هدف

ستاره.         ٦٨.                🎈.              ٦٢.٩٠٠       ٥٠

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام عزیزم خوبی چند روزه تگ میکنمت برا ورزشام ولی جواب نمیدی..گفتم شاید نمیاد برات پیامام 😚😘💐 ...

سلام گلم🌸

پیام هایی را که برام بیاد و ببینم، حتما جواب میدم..💖

این هفته را  ورزشت را یا بیشتر کن یا فست بگیر که یه خورده وزنت بیاد پایین...

چالش چوب انجام ندادی؟؟؟ هم ناهار و هم شام، برنج خوردي چرا؟؟

یادم رفت بگم چالش چوب رفتم ۶۰تا.

همسرم نمیزاره نخورم نهار مجبورم کرد نمیتونم جلوش نخورم بازی بازی میخورم زیاد نمیخورم 😔😫

منم ۲۰۰زیادشدم😢😢😢😥من اصلاً زیاده روی نداشتم فقط ورزش درستی نداشتم بیشترهوازی بوده😣

۲۰۰تو یه هفته قابل حله،دو کیلو چکار کنم.درسته تثبیتم و هر هفته کالری زیاد میشه اما نهایت یه کیلو برا زیاد شدن بود،اون یکی تقصیر خودمه،از امروز تلاشمو میکنم،میخوام فستای سه شنبه هم بگیرم،

سلام عزیزم من امروز۵روزه مشکل گوارشی دارم😥😥هرچی خاکشیرحتی لاکسی ژلم خوردم نشدرفتم روترازو۲۰۰گرم زی ...

سلام گلم🌸

مشکل اصلیت به خاطر یبوست هس

اون ۲۰۰ گرم هم به خاطر اینه که قبلش  دست... نرفتی..

ورزشای بپر بپر و پر تحرک را هم به ورزشات اضافه کن

وزن الان و قبلت را اعلام کن گلم🌸