2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست
وزن دو هفته قبل۵۶/۶۵۰ وزن این هفته۵۸/۷۰۰ افزایش ۲کیلو😢😢😢😢😢۲۰۰کالری تو دوهفته به رژیم اضافه می ...

منم ۲۰۰زیادشدم😢😢😢😥من اصلاً زیاده روی نداشتم فقط ورزش درستی نداشتم بیشترهوازی بوده😣

@سمیه1396     گزارش#   سلام ، فعالیت امروزم چالش شکم رفتم ، پهلو با دمبل هر ...

سلام گلم🌸

مصرف کربوت بالا بوده🥴

موقع حرکت با چوب، صاف بگیر کمرتو و شکمتوو سفت بگیر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۲۰۰زیادشدم😢😢😢😥من اصلاً زیاده روی نداشتم فقط ورزش درستی نداشتم بیشترهوازی بوده😣

سلااااااامممممم 

سلاااااممممم 😍😍😍😍

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰

وزن هفته پیش ۶۶/۸۰۰

وزن الان ۶۶😇😇😇

۸۰۰گرم کاهش💪💪😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره نمیدونم برای تگ چکار کنم🤷‍♀️ سمیههههه انگیزم😭کلا رفته یک کم ایده بده چکار کنم؟؟؟ ایده ...

بیشتر از این که همه بهت گفته که لاغر شدی؟؟ این حس خیلیی خوبی به ادم میده که هیچیی جاشووو نمیگیره😆

رقص را هم جرو ورزشات بزار.. اول  ورزشات برقص که بهت انرژی بده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ممنون داروی پرولاکتین خیلی بده یبوست و تهوع میاره تعجبم از قند ناشتای سه ماه گذشته خودمه من از ...

خانمهایی که تنبلی_تخمدان#  دارن این پست من رو حتما بخونند

اگر با وجود ورزش و رژیم اصولی خوب وزن کم نمیکنید حتما حتما تیرویید و پرولاکتین رو چک کنید کم کاری تیرویید ریزش مو و یبوست و افزایش وزن میاره و پرولاکتین بالا هم باعث ورم کردن شکم میشه و همین طور باعث کند شدن روند کاهش وزن میشه

همه#  

@cr_97  

@mahdis_joooooon

@فندق_فسقلی  

@امید_به_اینده  

@سمیه1396    

سمیه هر چی دارم شکمم 

ب اسنمم تخت تخت

سینه هامم با اینکه بزرگه ولی دوست دارم زیاد تو چش نیست

یه جاهایی خونده بودم شمام بالاتنت بیشتر از پایین تنت بود چی کرا کردی؟

راستی وزنمم 58شده   اون هفته پریود   دو هفته پیش   62  و 200   بودم

متابلیسمم بالاست 

بیشترم از پایین تنه لاغر میشم 

چه کنم؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام سمیه جون عزیزم🌸 @سمیه1396       من امروز خوب تر از یک هفته قبلی تونستم ...

چه عالیهه. اره بابا زمان میبره... ولی شدنیع💪💪

سایزات را  چرا نفرستادی؟؟؟؟؟ 😐

سلااااااامممممم  سلاااااممممم 😍😍😍😍 وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ وزن هفته پیش ۶۶/۸۰۰ وزن الان ۶۶😇😇 ...

سلاممممم عزیزدلمممممم کاهشت مبارککککککک  وپایدارباشه خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍😍😍😘😘عالی هستی تمناجون👏👏👏👏👏👏♥💚💙❤

@سمیه1396     یه لیوان پررررررر دم کرده گل محمدی و برگ  سنا  خوردم حالم دگرگ ...

😂😂😂😂 از همون دست... انلاین باش

سلام گلم🌸 مصرف کربوت بالا بوده🥴 موقع حرکت با چوب، صاف بگیر کمرتو و شکمتوو سفت بگیر

تو مانکن زده متناسب با مانکن مصرف میکنم 

اصلا دیروز نون نخوردم 

ماکارونی هم یه نلبکی بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
@سمیه1396     روز هفدهم چالش حذف قندو شکر فست ۵۰۰ صبحانه وناهارو شام  شیر وتخم م ...

افرین👏👏👏👏سبزیجات یادت نره😉

😂😂😂😂 از همون دست... انلاین باش

سميه جوني دعبام نكنيا شب

ميخوام برم صبحونه شكلات صبحونه بخورم يه قاشق چايخوري

بدجور چشمك ميزنه😋😋😋😋

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@donyay_kochak  

عزیز من بلاخره یه تکونی خوردم وزنم شده ۶۹.۶۰۰😍😍😍😄

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@سمیه1396     سلام سمیه جان من فقط یه موزباسه قاشق ماکارونی خوردم.سمیه جان خونم نمی دونم ...

سلام گلم🌸

وای چه بد..

ولی اینکه داری مسافرت میری  ، خوبه.. سم میزنید و بعدش که برگرید، دیگه همشون نابود شدن

راستی سایز ندادی چرا؟؟

سلاممممم عزیزدلمممممم کاهشت مبارککککککک  وپایدارباشه خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍😍😍😘😘عالی هستی ...

ممنون دوست قشنگممممم❤❤🤗🤗😍😘😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵