2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830122 بازدید | 290067 پست
سلام گلم😘😘شب شماهم بخیر🌼 گزارشت حرففف نداره👏👏👏💙💚♥❤ عکس فلافل رژیمتودیدم خیلی عالیه منم یه ر ...

قربونت برم😘😘❤️ عزیزم امیدوارم درست کنی و دوست داشته باشی😘😘❤️🌸🌺

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@سمیه1396  

سلام سمیه جان من فقط یه موزباسه قاشق ماکارونی خوردم.سمیه جان خونم نمی دونم ازکجاساس زده 😔همشم کنارمبلامی دیدم،یک ماه بودبدنم دونه های قرمزمی زدوحسابی می خارید،فهمیدیم ساس داریم😢😢😢😢امروزمبلامونودادیم رفت،الان مبل نداریم،تواین گرونی چجوری بخریم😐لعنتیا.دوشنبه میرم شهرمون،سم پاش میاد،سم پاشی کنه خونه رو😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روزایی ک پلو میخوری دیگه سیب زمینی، کوکو، کوفته یا ماکارونی نخور. چون کربوهیدرات دارن .و کاهشت ...

۳/۱۰

ص*نیمرو و سه کف دست نان سنگک ۳۰۰

ن,پلو یک کفگیر خورشت آلو سه قاشق غذاخوری۴۰۰

ش, ماست و خیار ۱۰۰

۸لیوان آب ورزش نیم ساعت هوازی .چالش شکم و پهلو

مصرفی ۸۰۰

مجاز ۱۳۰۰

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
وووووی به به عجب تغییراتی عالی بود آفرین👏🏻👏🏻👏🏻

سلام سرگروه عزیزم  

صبحانه:2کف دست سنگک+2گردو+1قوطی کبریت پنیر لیقوان=302

نهار:1سیخ جوجه +500 گرم سالاد بدون سس=340

شام:5ق عدسی+سالاد شیرازی=241

میان وعده:پاپ کرن+خیار+کشمش+چای+شیر=353

کالری مصرفی 1238

کالری مجاز 1280

چالش ورزش جدید

چالش حذف قند(ادامه)

ورزش نمیدونم چقدر ولی حتما انجام میدم

آب 8 لیوان

خودتو_دوست_داشته_باش#  

باهوشم وهنوزم همون شاگرد اول کل دانشگاهم

انگیزه#  

به نتیجه فکر میکنم حال دلم خوب میشه

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
میگما عزیزم توکه بچه اصفهانی دکتر نرگس لشنی را درمورد نشنیدی میگن اونم در زمینه سقط مکرر تجربه داره ...

ببخشید من جواب میدم.دکتر لشنی دکتر بی نهایت خوبی هستن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

به امید خدا 🌈 گزارش# فست#

🍳صبحانه :۲کف دست لواش +تخم مرغ آبپز+ گوجه (کالری ۱۷۱)

🍗ناهار :.......

🥗شام : ۲۰۰گرم سینه مرغ +سالاد فصل بدون سس (کالری ۳۱۰)

🍿میانوعده:......

🏃🏻‍♀️ورزش: یکربع پیاده روی +چالش شکم و پهلو و بازو

⏩ وزن فعلی ۸۱

✔️کالری رژیم ۱۵۰۰

✔️کالری مصرفی ۴۹۱ ( فست )

💧هشت لیوان آب✅

چالش چوب ✅

⏳ زمان رسیدن به هدف دوم فقط چند ساعت 😍

خودمو دوست دارم و برای خودم تلاش میکنم تا بهترین باشم 💖لبهامو دوست دارم چون همه میگن زیباست 😅💋

انگیزه بعد از چند وقت میخوام دوستامو ببینم باید خوشتیپ باشم 

ممنون از سرگروه مهربونم @عروسترکم    

ببخشید دیر گزارش دادم 😘❤️

خدایا شکرت 🌈🤲🏼

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
گزارش#   @donyay_kochak     اب .۸لیوان  ورزش : یک ساعت زومبا فیتنس + چا ...

عزیز دلم مصرف کربو هیداتت بالا بوده ۴۰ گرم نان و پلو چالش جدیدو رفتی امروز؟؟؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak     #گزارش یه لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه:دو عدد خرما=۴۰ کالری ناهار:دو ...

عزیزم چرا دیشب گزارش ندادی یه اخطار گرفتیا 

۴ تا تخم مرغ ابپز تو یه رور ؟ کلسترول بالاست 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @donyay_kochak     صبحانه 13گرم خرما+یه لیوان آب ناهار قیمه200گرم+30 ...

ممنون گلم خوب بود 

@donyay_kochak     #گزارش یه لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه:دو عدد خرما=۴۰ کالری ناهار:دو ...

راسی تگ نمیشی یه چالش جدید گذاشتیم خوندیش؟