2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830161 بازدید | 290067 پست
دارویی جیزی مصرف میکنی؟

سلام عزیزم 

معمولا چند روز تخییر به وجود میاد تو پریود؟ 

منطورم بخاطر رژیم و ورزش؟؟ 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#سايز             ماهه پيش             ...

افرین، ران و بازوت سایز کم کرده..👏👏👏

اره نزدیک پری، بدن تا حدودی ورم میکنه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام گلم♥💜 سایز#                 &nbs ...

به به

عالییییییه🤩🤩🤩🤩🤩

میان تنه ات خیلییی خوب سایز کم کرده👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسي كه اين موقع هم گزارشم رو قبول ميكني عزيزم😘😘 قول ميدم ديگه سر وقت و منظم گزارش بدم

تایپیک_سایز#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@سمیه1396     سایز#                   2. ...

عالیه👌شکمت خوب کم شده

دور کمرت کوو؟؟؟؟

سلام عزیزدلم،،، معذرت میخوام امروز رو گزارش ندادم اخطارمو قبول دارم اما واقعا من الان اومدم خونه،،، ...

سلام عزیزم.

خببببببب. شوهرت چی شد

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
              ماه قبل  این ماه سینه     &nb ...

واای کمرت وارد دهه ۶۰ شدههه👏👏👏👏

کمر باریک شدییی🤗

#گزارش ‍     @مامان_الیساهستم  صبحانه : نون و پنیر و چای شیرین (۳۲۷ تا) ناهار ...

امروز کمتر از مجازت بخور عزیزم.

کالری بریونی هم از گوگل جون بگیر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396     سمیه من دور کمرما اشتباه گرفته بودم 76.5 درستشه😲

تو سایز قبلیت اصلا دور کمر  نداده بودی..😅

سایز#   دور شانه ۱۰۰ دور سینه ۹۴ دور بازو: ۲۸ مچ دست ۱۶ دور کمر ۷۱ دور شکم ۷۵ دور با+سن ...

خوبه گلم👌🌸

ببینم ماه بعد جقدر کاهش خواهی داشت

مرسی عزیزم چطوری سرگروه جونی من بسته ام تموم شده دیشبم از خستگی بیهوش شدم میخواستم با نت شوهری بی ...

سلام گلم.

ب سلامتی ایشالا.

منم نت نداشتم از دیروز ظهر. امروز خریدم. یعععععنی  فک کن 45تا اعلان .😩😩😩.

دیروز نخریدم ک حداقل ی روز گوشی دست نگیرم. کور شدیم😂😂😂

عالیه👌شکمت خوب کم شده دور کمرت کوو؟؟؟؟

4تا انگشت بالای ناف میشه دور کمر؟

اگه میشه دور کمر همون 76ک گفتم

دور نافم همون دور شکم فک کنم حساب میشه ک نوشتم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
سمیه من قبلی رو ندارم آخه😕

همین ماه را بده

سری بعد ، ماه قبل و بعد را بده

ای بابا خیلی سخته براتون😣

چاره ای جز ریپللای نداریم ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪