2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830136 بازدید | 290067 پست
محبت میکنی😘

شرمنده عزیزم گروه ها تکمیله استارتر هم تا یه مدت نیس و اجازه عضو گیری نداریم حتی اگه خالی موندیم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سایزو به شما بگیم یا تو تاپیک سایز بنویسیم؟

تایپیک سایز بسته هست خودمو تگ کنید فعلا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ریپم نکردی آجی شانسی دیدم اسممو پستتو خوندم چیشده 🥺🥺🥺

بخاطر سقط ها میخواستم داروبخورم اقدام کنم ک دیدم همه میگن برو پیش دکتر دیگ ک ازمایشات مخصوص سقط واست بنویسه و....

حالا امروز میخوام برم امید ب خدا فقط کاش بهم نوبت بده 

دکتر رویاشرکت میخواستم برم گفتن نوبتاش ۶ماه و ۱ساله س 

میخوام برم دکتر رقایی شنیدم اونم از سقط و .... سردرمیاره 😩

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
اوف 

پری جون به بچه های گروهت بگو اینجا وزن بزارن 

https://ninisite.co/discussion/topic/4451297/تاپیک-سایز-دوستان-بامداد-خمار

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
تایپیک سایز بسته هست خودمو تگ کنید فعلا 

عزیزم سایزو به شما بگیم یا تو تاپیک سایز بنویسیم؟

دیدم عزیزم مرررسی😍😘😘 ببخشید گلم دیروز اصصصلا فرصت نکردم واسه گزارش خونه تکونی داشتم بیهوش شدم شب ...

🖒🖒🖒💜💜

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

عزیزم من امروز سایز گیری ندارم

اصللااااااا هم تغییری نکردم ران و باس ن و...همونه

شکمم بزرگتر شده 🥺روز دوم موعدمه 

ورزشم ک‌دیگ‌میدونی درست حسابی نداشتم خیلی تنبل شدم😤😤😤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@هستی،بانو  

2/10           3/10

دور مچ دست  15/5      15/5

دور بازو  26/5            26/5

دور سینه   92            92

دور شکم   91           91

دور کمر    77         77

دور ب ا س ن 99     98

دور ران      59      57/5

دور ساق پا  38       37

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50
@هستی،بانو                  2/10     &nb ...

ماه قبلت کو عزیزم؟؟

سایز#  

⛹️‍♀️👗 سایز تاریخ ماه قبل.             ۳/۱۰ این ماه

💪دوربازو  »۳۵.۵.                            ۳۳ 

👙دورسینه» ۱۰۱.۵                              ۹۷

🎃دورشکم »۹۷                                 ۹۲

💎دورکمر »۹۶.۵                                ۹۲

🤰دورناف  »۹۷                                 ۹۵

🙈دورباس ن »۱۰۶                           ۱۰۴.۵

💃دورران  »۶۱                                 ۵۹.۵

👢دورساق پا  »۳۸.۵                      ۳۷.۵

👠دورمچ پا .»۲۱.۵                            ۲۱

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سایز#   دور بازو ۳۰.       ۳۰ دور سینه ۱۰۷.       ۱۰۵ دورشکم ...

روی شکم و کمرت بیشتر کار کن عزیزم💪💪

@mamanali95  

عزیزم‌ ریپ نشدی سلام گلم اشکال نداره خب نگیر ورزشم ادم پریود بودنی نمیتونه طبیعیه خوب