2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست
من حس ششم قوی دارم کسی دوست داشت پیام بده راهنمایش کنم

من این ماه قرعه کشی برنده میشم؟؟؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم ص .نیمرو یک عدد نان بربری دو کف دست 

ن.باقالی پلو با مرغ ۴ق و ماستو خیار نصف کاسه

م و. پفیلادو لیوان وخرما یک عدد و هندوانه

آیس پک یک عدد

کالری مجاز ۱۲۰۰مصرفی۱۳۸۰

ورزش چالش شکم .چالش بازو .چالش شکم سیروزه.حلقه یک ربع.شنا ۱۶۰عدد .پروانه ۲۶۰ 

شام نمی‌خورم امشب 😣😣😣😣عزیزم بعد از ظهر رفتیم با همسری بیرون آیس پک خوردم نگو ۴۸۰کالری داشته خیییلی عذاب وجدان دارم  تا آخر شب پونصد کالری  دیگه به غیر ورزشام میسوزونم جبران بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396  

سلااااام

صبحانه:1 لیوان شیر+2تاخرما=153

م و:20 گرم هندوانه=6

ناهار:1 کفگیر عدس پلو+1 لیوان دوغ+4ق غ سالاد شیرازی=345

م و:20 گرم بادام زمینی+2خیار+2گوجه+15 کشمش=209

شام:1ملاقه خوراک لوبیا سبز+10 زیتون+1 کف دست نان بربری=338

14 لیوان بیشتر آب،چالش حذف قند،چالش درازنشست،15 دقیقه حلقه،شنا دیواری،پروانه،چالش ران،35 دقیقه قدرتی

روز به روز بیشتر به خودم علاقه پیدا میکنم و شکر گذارم.هرروز برای یه چیز امروز هم برای سالم خوردن.

میخوام خوش هیکل بشم که وقتی دوباره باردار شدم یه مامان باردار خوش هیکل بشم😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
عالی بود بهناز جون.👌👌👌. من با نمک میخورم.😊فردا حتما ورزش بکن. دو روز در هفته رو ورزش نکنی و است ...

چشم رئیس 😁

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
اشکالی نداره.. فقط کربوو زیاد نخوریا😉

گزارش امروز دوشنبه ۵ خرداد

گزارش#  

صبحانه 

نان لواش ۴۰ گرم.خیار دوعدد.گوجه دوعدد.تخم مرغ سرخ شده با حدود ۳ گرم روغن کنجد. ۲۶۵ کالری

میانوعده

نان خرمایی ۴۰ گرم.۲۰۰ گرم گوجه سبز با معز.یه ق چ تخم شربتی.۲۶۰ کالری

نهار

دلمه برگ مو ۹۰ گرم و ۵ عدد بادام درختی.۱۶۰ کالری

میانوعده

سالاد کلم با ۲۰۰ گرم کلم و یه عدد هویج و ۴ ق ماست سون کم چرب و حدود ۱۰ گرم ابغوره.۱۳۴ کالری

شام 

سوپ جو ۲۱۰ گرم و حدود یک چهارم لیوان گوشت مرغ ران ابپز که میشه ۴۰ گرم گوشت ران مرغ.۱۵۹ کالری

بعد شام ۲۰ گرم انجیر خشک ۴۹ کالری

۱۰۱۸ کالری مصرفی

۱۰۰۰ کالری مصرفی

ورزش

۳۰ مین رقص شبیه زومبا.۲۰ مین هوازی.۲۰ مین شکم و پهلو رو انجام دادم

حتما ده مین هم حرکات بازو رو انجام میدم 

اگه بشه ده مین دیگه حرکات شکم و پهلو انجام میدم

پیاده روی اهسته ۴۵ دقیقه رفتم

چالش بدون شکر اوکیه

نان خرمایی رو خودم درست کردم بدوم شکر

چالش تاپیک هم به حاطر کم درد نمیتونم

ممنون

چندروزه پروتئینم کمه و فیبرم زیاده🤔

منم با نمک میخورم از نی نی سایت فهمیدم حلیم با شکرم میخورن

منم از نی نی سایت فهمیدم که بعضیا با نمک میخورن، امتحان هم کردم، خوشم اومد، ولی با شکر یه چیز دیگس 😆

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

@sepiiiiiideh سلام سپیده جون من نمیتونم سرگروه زرد رو تگ کنم یعنی گروهشون جا نداره .؟؟؟؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۴ گرم و پنیر و رطب و گردو و توت خشک ۴۰۰

ناهار:برنج چهار قاشق و کباب و سبزی و دوغ ۳۴۵

م و:گوجه سبز و رطب و شکلات تلخ و هندوانه ۳۷۴

شام:آش رشته ۴۰۰

مصرفی ۱۵۲۰

مجاز ۱۵۶۰

ورزش بیست مین حلقه 

چالش شکم

چالش حذف قند 

انگیزه# تو آینه که نگاه میکنم کلی لذت میبرم از تغییراتم کلا جلو آینه رفتنم ده برابر شده 😁

خودتو_دوست_داشته_باش#  

کمرمو تازگیا خیلی دوست دارم چون یه جوری فرم گرفته که تاحالا هیچوقت اینجوری نبوده 😁

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
گزارش امروز دوشنبه ۵ خرداد گزارش#   صبحانه  نان لواش ۴۰ گرم.خیار دوعدد.گوجه دوعدد.تخم ...

عشقم این ملاقه ماننده چیه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@شیرین_آردا     سلام عزیزم ص .نیمرو یک عدد نان بربری دو کف دست  ن.باقالی پلو با مر ...

سلام گلم اشکال نداره ولی فردا فست رو ۵۰۰ تا ببند تا جبران بشهپس فردا هم صدتا کمتر ببند از شوکت چه خبر؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋