2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830136 بازدید | 290067 پست
🤗🤗🤗🤗 دلم برات تنگ. میشه خب سرگروه مهربون😢😢

توام یه زرد نمونه بودی🥺

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@بامدادخمار  

سلام عزیزم

@آسنات۹۹ درست میزنم ؟؟تگ نمیشه

الهه جان ترازو رو یجا میذارم میزنه  57/300

یجا میذارم میزنه ۵۸/۱۰۰

گیج شدم ولی اونجایی ک هفته پیش کشیده بودم ۵۸/۱۰۰زد یعنی ۵۰۰گرم اضاف کردم😭😭😭

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

سلام مهدیه جان خوبی عزیزم 😍 ؟احسنت چه خوب وزن کم کردی 👏👏👏👏👏

به به ببین کی اینجاست💛💛🌼

سلام مبینا جونم چطوری

فارغ شدی؟

بچه هات خوبن؟

دیگه نمک گیر تاپیک شدم😅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم تگت کردم الحمدالله نشدی اشتبا داده بودم وزن هفته قبلمو😅😅😆 وزن اول ۷۹   وزن هفت ...

سلام عزیزم.😂😂.

توی دو هفته400گرم کم کردی دختر؟؟😟.

خیلی کمه.

ولی اینبار کاهش توووپ میخام ازت هاااا. 💪💪💪

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@donyay_kochak  

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃کاااهشت مبارک اکرم جووووونم 

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام بر سرگروه خوشگل مهربون مانکن خودم خوبی سهیلا جون من که انشالله حذف نشدم عشقم  بحدا از پنج ...

سلام هستی جووووونم.

لطف داری عزیزم.

ن گلم اخطار نداری. بهم گفتی ک مهمونی.ایرادی نداره گلم.

خودتو کشیدی؟گودی گذاشت؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عکستو نددیدم عزیزم  ولی معلومه عین دخترای ۱۴ ساله ای😍😍

ذووووق مرگ شدم کههههههه.😊😊😊.

برات عکس میذارم سر فرصت

وزن#  

@شیرین_آردا‍

وزن شروع هفته قبل این هفته هدف  زینب    83          74.                        60

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
سلام گلم.مبارکه😊

فدات عزیزم مرسی😆

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪