2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830111 بازدید | 290067 پست

@بامدادخمار  

سلام من ک دارم کم میکنم حرکات شکم و پهلو رو با ددمبل بزنم حجم میده یا آب میکنه؟ من فکر کردم چون سنگین میشه بیشتر چربی یوزی میکنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@sepiiiiiideh  

سلام من ناهار آبگوشت خوردم با نان سنگک ب نظرت شام اندازه ۵ تا قاشق برنج بخورم یا ن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@donyay_kochak  

سحری:هندوانه +طالبی+۷ قاشق برنج+۵ قاشق قورمه سبزی:۶۶۴کالری

افطار:یه قوطی کبریت پنیر+یه لیوان سبزی+یه خرما+سه کف دست نان لواش+یه خیار:۲۰۷ کالری

شام :سه ملاقه سوپ جو۱۴۰کالری

میان وعده : یه لیوان شیر+یه خرما +یه خیار:۱۴۷کالری

کالری مصرفی۱۱۵۹

کالری مجاز ۱۱۶۰

حذف قند👍

دراز نشست👍

آب ۷ لیوان

مولتی ویتامین👍

ورزش : یه ساعت پیاده روی+نیم ساعت رقص+نیم ساعت حلقه هولاهوپ😊

انگیزشی : من عاشق شکمم هستم چون دنبه نداره😂🤣🤣🤣🤣

همه ما بزودی صاحب شکمی بی دنبه خواهیم شد😎

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گزارشت خیلی عالی بود.مرررررسی👌👌👌. اب رو حتما حتما بیشتر کن. پوستت خشک میشه.معدت خوب کار نمیکنه.ی ...

عزیزززز دلم من مهمون دارم رفتن گزارشمو میدم

ببخشید

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

@kiarash_mami  

گزارش#  

سلام زيبا جون طاعاتت قبول و خسته نباشى🌹🌹

شام نان سنگك دوكف دست ٢٠٠ گرم سينه مرغ و ده تا خلال متوسط سيب زمينى ٧٠٠ كالرى

ميان وعده ٥ تا خرما خوردم ١٠٠ كالرى

٨٠٠ كالرى تا الان خوردم بقيه هم ميخوام ميوه بخورم مجاز ١١٤٠

آب. ٣ ليوان تا الان

چالش خودتو-دوست-داشته#  

خودمو دوست دارم چون بفكر سلامتى جسم و روحم هستم لايق بهترينها هستم.به آرزوهام اهميت ميدم و براى وسيدن بهشون تلاش ميكنم

چالش انگيزه

نا اميدمباش،نااميدى بزرگترين دشمن آدمهاست

چالش حذف قند👍👍👍

اینو هم خوندی؟؟ @nadia2019    

صبحانه =—

نهار=٧ ق برنج ،١عدد ران مرغ ،٢ ق زرشك

ميام وعده=سه گاز متوسط بستني شكلاتي

اب=٢ليوان 

شام=كالباس ٣عدد ،يك عدد نان باگت

ورزش=٤٠دقيقه رقص 

چالش درازنشست =٣٠تا

اسكات=٢٠تا

گروه نارنجي🧡

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
عه  چه خوب😍 آخی 😢عزیززززم خدا رحمتش ن کنه 🌺 خدا خیلی دوستت داشته که بهت همچین خواه ...

آره گلم قسمت اولشم خوندم  واقعاً خدادوستش داشته 😍یعنی خدامنوندوسته آبجی ندارم😢😅😅😅مزاح بود😜😜😜

قسمت ما بشه انشاالله😢😢😍😍😍

انشالله حتما میتونی 🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فدای تو فاطمه مهربون بششششم. گلم خودت خوبی و مهربونی ک بقیه هم خوب میبینی. قبلا هم گفتم هیچوقت هیچ ...

گزارش#  @مامان_الیساهستم
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۲ گرم کره بادام زمینی+ ۱۰ گرم عسل

م.و: ۱ لیوان شیر کم چرب

نهار: ۲۰۰ گرم عدسی

م.و: ۲ عدد گوجه+چای و ۴ خرما

شام: ۱۶۰ گرم پیتزا خانگی کم پنیر +۲ ق سس سالسا+۳عدد زیتون(ساعت ۸ و نیم خوردم، ۱ ساعت بعدش ورزشم رو انجام دادم)
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺
کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۰۴۸

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

چالش قند✔

چالش دراز نشست✔

۱۵ دقیقه حلقه ✔

اپ کاهش وزن در ۳۰ روز، روز ششم✔

نیم ساعت رقص ✔

قرص مولتی✔

آب تا الان ۷ لیوان✔

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
#خودتو_دوست_داشته_باش‍ عاشق قد و قوارمم، کوچولوی دوست داشتنی 😊

#چالش_انگیزه‍ عاشق اینم که نیم تنه بپوشم پس باید حسابی کمر باریک بشم 😍😍😍

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
مثلا حرکات شکم پهلو رو با دمبل میزنم بیشتر چربی سوزی کنه

اره برای پهلو و شکم خوبه. ولی بازو نه.حجم میگیره.من برا بازو میزنم

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#   @مامان_الیساهستم 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 صبحانه: ۱ کف دست نان+ ۱۲ گرم کره ب ...

خیلی خووووووب کمرباریکِ دوست داشتنی👌👌👌👌.

همه چی عالی و کامل.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

عزیزم غصه نخورخداخودش به موقعش بهت یه نازشومیده بخدامن سرپسرم ۳سال منتظربودم اینقده حرف شنیدم دهن مردم همیشه بازه الانم بهم میگن توتک زابودی دیگه باردارنمیشی بزارانقدبگن 😍😍😍خودتوعشقه فاطمه جون😘😘😘