2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830134 بازدید | 290067 پست

@donyay_kochak  

سلام عزیزم.خوبی؟!..خیلی ممنون که تو این مدت کمکم کردی و بهم انگیزه دادی..باراهنماییات تونستم چند کیلو کم کنم و وارد گروه سبز شم..ان شالله هرکجا هستی سلامت باشی و لبای خوشگلت همیشه ی خدا بخنده😘😘موفق باشی عزیز دلم👋💙

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

سلااااام خوبید

بچه ها نی نی سایت شماهم قط بود

برا من تا همین الان زده بود داریم به شدت کار میکنیم

گفتم دیگه پرید نی نی سایت

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز روزه ام سحری ام خواب موندم

دیشب شام هم زیاد نخوردم

الان😥😥😥 این شکلی ام

صبح یک ساعت حلقه زدم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@donyay_kochak     سلام عزیزم.خوبی؟!..خیلی ممنون که تو این مدت کمکم کردی و بهم انگیزه دا ...

سلام فدات شمممممم قربونت موفق باشی خانوم بااراده 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
باریکلاا که در کنار بچه داری. هم ورزش میکنی  و برای خودت وقت میزاری👏👏👏👏 تزییناتت هم خیل ...

ممنون عزیزم نظرلطفته😍😍😍

اصلانون تست استفاده نداریم،شوهرم روزس نتونست بره نانوایی نون بخره،مجبورشدم ازمغازه نون تست بخریم😀

نگین جون قدت چنده ؟

۱۶۳ گلم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   فست سحر:نان۴کف دست لواش+پنیر+گردو+خیار(۲۸۴) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:عدسی(۱۷۰) میا ...

ممنونم گلم عالی بود 

خب ببینم کیا روز فستو به فنا دادن 😁😁😁😁

پیش خودتون گفتین سایت بستسیه تقلب بکنیما 😂😂😂😂😂فستین 😕😕😕😕😕

مرسيييي❤️ تا چه ساعتي بايد گزارش بديم؟ مثالا چند گرم غذا خورديمم بايد بزاريم يا نه فقط چيزي كه خور ...

همه چیو باید بگی. تا شب ساعت ۱۲ نهایتش

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم چند تا غذای فستی سیر کننده میگی بهم

عزیزم من همیشه روزای فست سوپ جو دارم هم کم کالری هم سیر کنندس ۴۰۰ گرم ناهار میخورم تا شب سیرم  یا ۱۳۰ گرم جوجه کباب برای یه وعده قشنگ سیرت میکنه ..... بچه ها میگن‌ خوراک لوبیا خوبه اما من خودم باهاش احساس سیری ندارم .... صبحانه ها یدونه خرما میخورم با ۱۰۰ گرم شیر ..... من بیشتر روزای فست همین سوپ و جوجه میخورم چون فقط با این دوتا قشنگ سیر میشم تخم مرغ ابپزم خوبه برای وعده صبحانه البته من زرده رو نمیخورم فقط سفیده تخم مرغ ابپز کامل ۷۵ کارری یکیش من سه تا بدون زرده رو میخورم میشه ۷۵ کالری خلاصه که اصلا احساس گرسنگی ندارم اگه هم گشنه باشم خودمو با خیار و کاهو گول میزنم 

من امروز روزه ام سحری ام خواب موندم دیشب شام هم زیاد نخوردم الان😥😥😥 این شکلی ام صبح یک ساعت حل ...

سلام عزیزم.قبولباشه.

کاراشتباهی کردی بدون سحری روزه گرفتی.

جدا از پایین اومدن سوخت و ساز بدنت،زخم معده میگیری دختر. دیگه بدون سحری نگیری. چون روزگار هم بلند شده. خیلیه تا افطار.

اگه نتونستی روزتو بشکن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@mamanali95 عزیزم دیشب گزارش ندادی ؟؟؟ یا من چیزی تو اعلاناتم نیمده ؟