2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830013 بازدید | 290067 پست
خواهش میکنم عزیزدلم. تموم سعی و تلاشم اینه که بتونم براتون مفید باشم و انگیزه بدم بهتون.تاجایی ک می ...

فدای تو بشم واقعا دستتون درد نکنه،،، سهیلا جونم واقعا ماه هستی و امیدوارم منم ب نوبه خودم بتونم قدردان زحمتت باشم عزیزم،، خدا حفظت کنه،، من ازت خیلی انگیزه میگیرم و بقیه سرگروهها و بچه های تاپیک،،، همتونو دوست دارم،،، واقعا ممنونم ازت مهربونم😍😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجیبهه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم🤔

نی نی سایت هم یه حک شدنش کم داشت...

https://ninisite.co/discussion/topic/4392819/کاربران-عزیز-راجع-به-اتفاق-اخیر-بیایید-توضیح-بدم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤣🤣🤣🤣🤣خدا خفت نکنه ترکیدم از خنده پس چرا گاو من ماما نمیکنه؟ 😒😒😒 وقتی ازش میپرسم میگه شکلا ...

😂😂 خب چون گاو من خره 😅 هی میگه مااا مااا ماکارانی 

حالا فکر کن ازش سوالم بپرسم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
۶۲تا۶۵

عزیزم جزو گروه آبی میشی و متاسفانه جا ندارن 

خودت توضیح امضامو بخون و رژیمو شروع کن موفق باشی ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سمیه هک بشه چیکار میتونن بکنن؟ یعنی ب گالریمون و اطلاعاتمون دسترسی پیدا میکنن؟

نه فقط کاربریمون را از دست میدیم..البته نی نی یاره میگفت اینا هک نشدن، اینا کاربری های از قبل ساخته شده بود که بیان واسه حمله😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عجیبهه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم🤔 نی نی سایت هم یه حک شدنش کم داشت... https://ninisite.co/di ...

مثل اینکه هک نبوده الکی گفته 

بچه ها دوتا چالش باحال داریم که به کاهش وزن و حس خوب و انرژی مثبت خیلی کمک میکنه ✅چالش اجباریه وقت ز ...

@shimagh @shimahamed @marshmallow444 @honamik29192 @golpari9397  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰