2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830162 بازدید | 290067 پست
چه مدت از شروعش گذشته؟

عزیزم یادم نیس ۶ ۷ روز بعد سیزده بدر بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
😂😂  مینا دقیقا اونایی که میان اینور اونور تگم میکنن یادتو خصوصی میگن توروخدا عضومون کن دیگه ...

همون😒🧐 منم نخواستم اسم بیارم ولی دقیقا همونا🤦‍♀️

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای همه میگن پس چرا من همین مانکن رو پول دادم خریدم؟؟ 4500وگرنه ثبت نمیشد.  باشه ازاونها استفا ...

نمیدونم والا.

منم قبلا موعدهام نامنظم بود. گاهی اوقات دوماه نمیشدم.یا اگه میشدم ده روز یا بیشتر طول داشت.

ولی از موقع رژیم و کاهش خداروشکرهم منظم شدم و هم اینکه3روزه دیگه تموم میشه .

درستمیشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بچه ها واقعاااا بی نظمید میخواستم چالش بزارم مثلا  😒😒😒😒 سرگروه ها من هفته ی پیش تو یه ...

اره اره خدایی حق داری.شرمنده..من اصلن یادم نبود اون پست رو شات بگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

😧😧 خب دیگه بدی خوبی دیدید حلال کنید 🤚🏼😂 تاپیک بیتربیتی از من دیدید بدونید تقصیر من نبیده

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهه یکی از بچهها برگشته بود گفته بی شرف چطوری با این سرعت هک میکنی؟ به ما هم یاد بده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فک نکنم باهم آن بشیم ☹ من از این فیض بی بهره میمونم میدونم🥺🥺  اما خوشگل تصورت میکنم 😍🥰

من بهت قول میدم تا دیدم آن هستی بذارم فدات🥰🥰🥰عزیز دلمی

سلام عزیزم روزت بخیر گزارش#   صبحانه  یک قاشق خامه شکلاتی با دوکف دست نان     ...

آفرین عزیزم خوبه..ولی سعی کن تو تمام وعده هات نون نخوری حتی اگه کم باشه

و اینکه پلو کمتر بخور عزیزم

امروز گیر دادم به سرگروه ها 🙈😅 بچه ها گزارش سرگروه ها اجباری نیست ولی بهتره گزارش بزارید که بر ...

انقد سرمون شلوغ میشه یادمون میره گزارش بذاریم.من ک دیگه شبا گوشی تو دستمه و تو تامیک خوابم میبره😧😴.

اعلام وزن میکنم ولی حتما.

منتها من این 5کیلوی آخر رو گرمی دارم کم میکنم.😩

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
طبق قرارمون دوشنبه ها روز تشویقه. آذر جووون با یک کیلو و نیم کاهش بیشترین کاهش رو داشت این هفته. و ...

آفرین آذرجووون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ولی خداییش من خودمم بکشم اینهمه کم نمیکنم😂😂😂😂هیچوقت منتظر تشویق من نباشین😂😂😂

هم بخاطر متابولیسم پایینم تنبلی تخمدان ک اجازه کاهش نمیده بسختی میشه کم کرد،، هم داروها هورمونیم

این هفته خودمو کشتم ورزش زیاد و رژیم سفت و سخت نیم کیلو ناقابل😂😂😂😂😂😂

اما عزمم جزمتر شده واسه کاهش خداییش،،، سهیلا جان حتی کربومو بشدت کم کردم،، مثلا در طول روز یکبار ۳۰گرم نان بخورم،، برنج هم هفته ای یک الی دو بار،،، مصرف سبزیجاتمم بیشتر کردم

یه عالمه تشکر هم از تو قشنگم ک حوصله میذاری و وقت میذاری گام به گام همراهمونی عزیزم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
بله با همین کالری هفته ای یک کیلو کاهش داریم  خب اشتباه مصرف کردی استپ شدی با کالری پایین عضله ...

تازه من کلا برنج و نون نخوردم یه ماه! اخه من الان کلا کالریم از اینکه گفتین کمتره بازم وزنم داره میره بالا!

همون😒🧐 منم نخواستم اسم بیارم ولی دقیقا همونا🤦‍♀️

جهندم# 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خواهش میکنم عزیزم. نسبت ب اون اویل ک عاالی شدم ولی هنوز تا مانکن شدن فعلا جا دارم. البته شکم و بازو ...

عزیزم واقعا حرفات عالیه خوشم میاد ازت پر از انرژی و شادی مهربونی کاش منم مث تو بودم خواهری😍

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 الهه یکی از بچهها برگشته بود گفته بی ...

😂😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار