2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830131 بازدید | 290067 پست
این هفته پری بودی؟

امروز روز دوممه

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مامان_الیساهستم  

وزن شروع        وزن هفته قبل    وزن جدید      وزن هدف

۷۴/۵۰۰                     ۶۷/۱۰۰         ۶۶/۶۰۰😍      ۵۸

سلام عشقم بعد از این همه رعایت و ورزش نیم کیلو کاهش،،،حس میکنم بدنم واقعا کالری سوزوندنش افتضاح سخته،،،،😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

صبحانه=خرما+شیر(۱۰۴)

ناهار=ماکارونی+ماست(۴۳۶)

شام=حلیم دوازده قاشق(۴۸۰)

میان وعده=تخمه +هندوانه(۱۷۶)

کالری مصرفی(۱۱۹۶)

کالری مجاز(۱۲۰۰)

چالش ۸ لیوان آب 

چالش دراز و نشست 

چالش حذف قند

ورزش=پیاده روی به علت پری 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
الان که روزه ای گشنته اینجوری میگی😅

😂

نه بابا قبلا همین قدر خوش خوراک بودم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

وااااای چ کاهش توپییییی👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 یک کیلو نیم کاهش💪💪💪 ای جونم مهدیه ما ...

ممنون عزیزم از محبتت و مهربونیات و زحمت ایی که واسم کشیدی

18 کیلو تا 63 مونده.در واقع هفته گذشته باید ظاهرا میرفتم گروه زرد ولی حواسم نبود که 5 کیلوم تمام شده

الان باید مهدیه جون والهه جون را من تگ کنم یا شما؟

@مامان_الیساهستم     وزن شروع        وزن هفته قبل   &nbs ...

فاطمه دیگه چیزی نداری بدنت چیو اب کنه استخوان که اب نمیشه 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
 بسلامتی مبارک باشه پرجمعیت میشید😂😂😂بهش بگو باهم لاغر بشیم 🤔

نمیتونه غذا خیلی دوست داره😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وزن#  

@شیرین_آردا  ‍ 

ستاره_دنباله_دار11‍ 

سلام سرگروه جونی ببین راضی ای ازم 😊

وزن اولیه     هفته قبل      وزن امروز.             وزن هدف

🥴۶۸           ۶۴.500        ۶۳.۵۰۰                 🤗۵۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
وزن دو هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن امروز. ۵۶/۶۵۰😎😎😎😎😎😎😎😎 کاهش دو هفته۱/۱۵۰گرم امروز رفتم هفته سوم ...

تو تثبیتم کم میکنی بابا ایول دمت گرم خخخ ژن خوب 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪