2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست
چشمت بی بلا. سحریت خوب بود عزیزم سنگین نبود. خوب کردی.  ما هم دعا کن امشب سر افطارت.

چشم عشقم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
@جوجو1400   آخیییی😞 انشاالله بهتر بشی گلم 🌺  عزیزم نمیدونم چرا  اون پ ...

مرسی عزیزم انشاالله به امید خدا😘😘😘💗💗💗

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://ninisite.co/discussion/topic/4225324/تاپیک-جامع-توضیح-برنامه-رژیم-و-مطالب-مفید-برای-گرو ...

ممنون گلم خدا خیرت بده

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خب عزیزم اشکال نداره خداروشکر که الان خوبی ان شاالله بهترم میشی❤

قربونتبشم عزیزم .انشالله.من الان رژیممو چیکارکنم ؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلام عزیزم خوبی عملت راحت بود ؟  ایشالا زود خوب خوب بشی ❤️❤️❤️❤️😘 وزنتو ضربدر بیست منهای ۳۰۰ ...

سلام خانومی قربونت اره خداروشکر اون ترسی ک داشتم زیاد در اون حد نبود.مرسی عزیزم حتما😍

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1345

صبحانه: نان+پنیر+سبزی

ناهار: دلمه برگ مو

میان وعده: نسکافه+هندوانه

شام: خوراک مرغ

ورزش+چالش دراز نشست+چالش آب انجام شد 

یکم اضافی خوردم امروز انگار جون ندارم اصلا

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام گلم. عوض کردیم عزیزم

باشه عزیزم 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

@مهدیه24    

م‍هدیه جان من چندروزه دندون درددارم

میترسم برم دندانپزشکی😤😤😤 اصلا حوصله هیچکاری ندارم راستش بسته هم ندارم لطفا منوحذف نکنی میام باز

فرداوزنمو میگم الانم به گوشی خواهرم وصل شدم

توماه رمضونی انرژیم رفته کلا چندروزه باقی مانده روبگذرونم بازباانرژی شروع میکنم 

خونمون نت ضعیفه ادم روانی میشه تامیادتوگوشی

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

گزارش#  

@مامان_الیساهستم    

پری شدم امروز 🤦‍♀️🤦‍♀️

صبحانه=خرما+شیر(۱۳۴)

ناهار=کتلت(۲۵۰)

شام=ران مرغ(۳۵۴)

میان وعده=چاقاله(۲۰)

کالری مصرفی(۶۵۸)

کالری مجاز (۷۰۰)

چالش دراز و نشست 

چالش ۸ لیوان آب 

چالش حذف قند و شکر

ورزش=دلم درد میکرد نتونستم ورزش کنم ببخشید شرمنده

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
74  وزن هدف 58 چیو گزارش کنم الا من جزو گروه نارنجیم-?

بله عزیزم. اینکه از صب تا شب چیا خوردی چقد آب خوردی چقد ورزش کردی خلاصه همه چی. پروفایلتم عوض کن. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@عروسترکم  

سلام عزيزم 

فست#  

گزارش#  

٥ليوان اب بدون ورزش 

گلم من تو پريود هستم و چند تا امتحان شديد دارم اصلا وقت ورزش نداشتم متاسفانه  اما امتحانام  بدم بره ١٠٠٪؜ برنامه ورزشيم دوباره از سر ميگيرم اخه همش خداهشاهده درگير خوندنم 

مجاز ٥٠٠ 

مصرفي ٦٢٨

گزارش#  

@شیرین_آردا  

سلام به سرگروه عزیزم ممنون که وقت میزاری و گزارشامون رو چک میکنی 

❤️سحری👈👈پنیر ۲۰ گرم + نون تافتون ۲ کف دست +گردو + عسل 👈👈۱۴۵ کالری

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

❤️افطار👈👈چای و خرما 👈👈٤٤ كالري

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
❤️شام 👈👈سالاد كاهو+زيتون پرورده + روغن زيتون+ سينه مرغ 👈👈٣٥١ كالري

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ورزش هم تا الان نرسيدم ولي سعي ميكنم ساعت ١١ تا ١٢ چالش درازنشست و قدرتي و پياده روي رو برم 

كالري مجاز : ٥٠٠

كالري مصرفي : ٥٤٠

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
بله عزیزم. اینکه از صب تا شب چیا خوردی چقد آب خوردی چقد ورزش کردی خلاصه همه چی. پروفایلتم عوض کن.&nb ...

چشم از کی شروع کنم ?

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.