2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830036 بازدید | 290067 پست
عزیزم اخه شما خودتم اصن نمیای بهمون سر بزنی ک  فقط غروب میای ی دقیقه و میری ولی بقیه سرگروها ه ...

عزیزم من چند بار گفتم به سرگروه وابسته نباشید حتی اگه سرگروه نیاد شما باید گزارش بزارید و تگش کنید اگه سرگروه کم میاد دلیل نمیشه گزارش نزارید یا وزن نگید و بی نظم باشید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه جون . واسه کاهش هفته ای نیم کیلو  فرمولش چیه . اخه یک کیلو واسم ضعف میاره . زیادم اضافه وز ...

وزن ضربدر ۲۲ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@جوجو1400

آخیییی😞

انشاالله بهتر بشی گلم 🌺 

عزیزم نمیدونم چرا  اون پستت ریپ نشد

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
چه ورزشای انجام داد که پوستش انقدر خوب جمع شد😍

قدرتییییییییییی والا بخدا هزار بار گفتم ورزش قدرتی انجام بدید که عضله قوی بشه و بدن شل نشه 

💝 منم میگم ماهی چهار کیلو‌،هفنه ای ۱ کیلو حساب میکنم، اگه هفته ای یه کیلو باشه تا عید به هدفم میر ...

ایشالا میرسی 

تو میتونی 👌❤️

@سمیه1396  

عزیزم من از همین حالا و ثانیه و دقیقه شروع کردم، چالش شکر رو💪😅

از دستی اومدم اعلام کردم📢📢📢📢

نمیدونم چرا دو سه بار هی تصمیم میگیرم شروع کنم ولی باز یک چیزی میخورم که توش شکر داره😑

حالا امشب هم افطار چیز های مضر و شیرین زیاد خوردم 😕😂گفتم بذار آخرین باره دارم تا یک ماه دیگه مضر خوری میکنم حسابی باشه😆😖

چند وقته منتظر پری ام نمیدونم چرا نمیاد 😓میلم به شیرینی و غذا زیاد شده و علائمش هست ولی نه دلم ورد میکنه و نه تا حالا علامتی دیدم🚫☹️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
مرسی عشق جانممم💃💃💃💃 فرمدهی رو که کلا بدون تغذیه میرم حالا بعدش منظورت بود چربی‌سوزی ب ...

اره بعدش چربی سوزی باستن برو 

خب منم همینو میگم دیگه سینه من کوچیک نبود که بخوام بزرگش کنم بخاطر همین ورزشی برای بزرگ کردنش نرفتم خودش بزرگ بود 🙈 من لاغر شدم کوچیک شد و راضی بودم از کوچیک شدنش 

قدرتییییییییییی والا بخدا هزار بار گفتم ورزش قدرتی انجام بدید که عضله قوی بشه و بدن شل نشه 

ای بابا الهه هزار بارگفتم یه اپیلاسیون برو حتما این موهارو کوتاه کن 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

@بامدادخمار

الهه جون میگم که روزی چند تا خرما میتونیم بخوریم؟ 

چون من میلم به شیرینی خیلی شده 😕

تازگی ها فهمیدم اگه وسط خرما گردو بذارم و بخورم حالم بهتر میشه😅

عزیزم هر نکته خاصی که فکر میکنید مفیده لطف کنید بفرمایید تا رعایت کنم من فقط دارم گرسنگی میکشم ولی ۱ ...

توضیح جامع امضام رو بخون

نکات_مفید_رژیم#  رو هم ببین 

اگه داری گرسنگی میکشی و وزنت کم نمیشه حتما کالریت پایینه و مناسب نیست بدنت رفته تو فاز قحطی

افرین خیلی خوب رعایت کردی این هفته البته همیشه خوب و عالی بودی. اره ممکنه ی مقدار کاذب باشه بخاطر ر ...

قربوووونت بشم نازنین😍😍😍😍😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه کنم دیگه آنجل شدم😂😂😂😂😎😎😎😎😎

فداااااااااااات😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره بعدش چربی سوزی باستن برو  خب منم همینو میگم دیگه سینه من کوچیک نبود که بخوام بزرگش کنم بخا ...

😂😂😂😂😍😂😂😂😂

چه عالی بوده سینه های تو ایول بابا🤩

باشه مرسی 🌺♥️❤️