2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835034 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم خوبی عملت راحت بود ؟  ایشالا زود خوب خوب بشی ❤️❤️❤️❤️😘 وزنتو ضربدر بیست منهای ۳۰۰ ...

الهه جون . واسه کاهش هفته ای نیم کیلو  فرمولش چیه . اخه یک کیلو واسم ضعف میاره . زیادم اضافه وزن ندارم . الان ۶۰ هستم میخوام بشم ۵۶

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
 @عروسترکم   سلام زيبا    مجاز ١٦٦٨  مصرفي 760   سيبزميني س ...

ورزش؟؟؟آب کم خوردی عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# @عروسترکم     سحری= 10قاشق پلو، 4قاشق قورمه سبزی،یک برش هندوانه ((519کالری)) ا ...

چالش حذف قند رو رعایت نکردی؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

آره عزیزم ممنون میشم .  الان کالری این چند شد تو برنامه حساب کنم .  نصفشو خوردم

بادمجون بچین داخل قابلمه بعدش یه قاشق فقط روغن بریز .به نسبت بادمجون نصف لیوان یا یه لیوان کامل آب بریز باشعله خیلی کم سرخ میشه 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@عروسترکم     @بامدادخمار     سلام خوبین، درد کمرم خیلی شدید شد هفته بد دک ...

فعلن تا دکتر نرفتی هیچ فعالیت ورزشی انجام نده تا دکتر تجویز کنه

@عروسترکم   سلام عزیزم من خجالت کشیدم دیشب بیام گزارش بدم اخه شام خونه مادرشوهرم بودیم بعده ...

اشکال نداره عزیزم...امروز ورزش رو زیاد انجام بده

بادمجون بچین داخل قابلمه بعدش یه قاشق فقط روغن بریز .به نسبت بادمجون نصف لیوان یا یه لیوان کامل آب ب ...

چه باحال. مزش چطور میشه مثل همونه؟

در قابلمه رو بذارم؟

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
ورزش روز هوازی و قدرتی من ۲۰دقیقه حلقه زدم  حرکت چرخش پهلو دوتا۳۰تا حرکت درازونشست ...

اسم این اپ چیه عشقم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
چه باحال. مزش چطور میشه مثل همونه؟  در قابلمه رو بذارم؟

اره مث موقعی که برنج دم میندازی .سرخ میشه دیگه

گزارش_سرگروه#  

سلام سلام ب همگی🤗🤗

صبحانه=نان+هندوانه+پنیر

میان وعده=گوجه سبز+توت فرنگی+هندوانه

ناهار=زرشک پلو+سالاد شیرازی

میان وعده=موز+شیر

شام=قیمه+سالاد شیرازی(بدون پلو)

جمع کالری=۱۱۰۰ تا

ورزش💪💪💪💪

یک ساعت فیتنس

۵ لیوان اب🥴

چالش حذف قند✅✅

چالش دراز و نشست✅✅

⛔❌⛔❌⛔❌⛔❌❌❌⛔❌⛔❌⛔❌⛔❌⛔❌⛔❌⛔بچه های گروه قرمزززززززززززززز

الان من اگه بخوام حذف کنم ک باید نصف گروهمون رو حذف کنم

چرا گزارش نمیدیم اصلن

حالا چندنفری هستن ک دور از شهر هستن ولی بقیه چی

دونفرم هم ک ب اصرار خواستن بیان تو چالش..حالا اصلن ن گزارشی ن اعلام وزنی میدن

قوانین_تاپیک#    لطفا رعایت کنید 

گروه ما خیلی گروه بی نظمی..من‌نمیخوام سخت گیر باشم

۲/۲۷    @مامان_الیساهستم  

سحر:حلوا ارده.نان سنگک سه کف دست ۳۵۰

افطار:یک لیوان شیر دو عددخرما ۲۰۰

ش: پلو ومرغ سوخاری۴۵۰

م وعده:هندوانه و طالبی ۲۰۰

۸لیوان آب چالش شکم .حذف قند نیم ساعت قدرتی 

مصرفی ۱۲۰۰

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند