2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835044 بازدید | 290067 پست
من واسه سفت کردن پوستم ماسک استفاده میکردم که شل نشه.ماسک سفیده تخم مرغ هرشب.ماسک سفیده تخم مرغ ونشا ...

مرسی  خیار  زیاد  میخورم  من وزنم  کم شده   شکمم  لاغر شده  فقط یکم  افتاده  هس  برااینم  راهی دارید  یک ساعت قدرتی یک ساعت هوازی کار میکنم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
وای سهیلا جونم😑😑😑 من گزارشمو نوشتم خوابم برده 😣 از بسسس خسته بودم.عزیزم ببخشید توروخدا .قرار شد ...

😪😪😪آخی عزیزم 

نوش جونت

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی  خیار  زیاد  میخورم  من وزنم  کم شده   شکمم  لاغر شده&n ...

شکمت افتاده هست بخاطر ورزشه همچنان ادامه بده کم کم جمع میشه وسفت

ماساژ با روغن نارگیل خوبه واسه سفت شدن شدن بعد ازکاهش وزن

ماسک سفیده تخم مرغ روهم امتحان کن پوست شکم و جمع وسفت میکنه

کیسه کشیدن با نمک دریا 

تمرینات شکم به مرور زمان شکم وجمع میکنه وسفت 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مرسی عزیزم فقط ببخشید 30گرم نون حدود چند کف دست میشه

بستگی‌به نون داره

نون سنگک تا ۴کف حدودا میشه ۴۰گرم

نون سبوس دار نازک ۶تا

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   سحری مرغ وسیب زمینی پخته+۳کف دست نان افطار نصف قوطی کبریت پنیر+سه کف دست نان+نصف لی ...

باشه گلم اشکال نداره

گزارشتم عالی بود👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
از فردا همه رو توی یه پست بذار و تگ کن ک ببینم مث همیشه گلم. گزارشتم خوب بودعزیزم افررین.

همه تو‌یه پست بود عزیز

هم شات غذاها هم تگ سرگروه هم هشتک گزارش هم ورزش هاایی که رفتم امشل هم همه تو یه پست هست دیگه🥴🥴🥴🥴🥴

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها تو گزارش دادن دارین شل میشیدا💉

یه چندتا اخطار بدم بهتون

@helenaa96  دومین اخطار گزارش💣💣

@نیکاخانوم      دومین اخطار گزارش💣💣

@مریمجوووونشم  دومین اخطار گزارش💣💣

بچه ها۳تا بشه حذفید متاسفانه🙏

قانون تاپیک🚫🚫🚫🚫🚫🚫

@pigili    عزیزم چرا گزارش ندادی؟😥😥😥

سلام گزارش امروز

افطار :سه کاسه آش رشته + سه کف دست نون + سه تا دلمه ی برگ + سبزی

میان وعده: پنج تا بادوم + پنج تا توت فرنگی + یه پرتقال

سحری: پنج قاشق برنج + یه کوچولو مرغ سوخاری+ سبزی

پنج لیوان آب

ورزش: یکم رقص و یکم پیاده روی

مجاز 1700  مصرفی1700 

سپیده جان من چون درس میخونم شرایطم طوری که هر وقت بتونم آنلاین میشم و زمان مشخصی نداره به خاطر همین گزارشام یکم با تاخیر میشن، گلم اگه اذیت میشی حذفم کن چون نمیخوام باعث دردسرت بشم و به خاطر من اذیت بشی ولی اگه برات مشکلی نداره خیلی ممنون میشم ازت

قبلا یا شب یا فردا صبحش باشه گلم فقط من دخترم خیلی اذیت میکنه تا بخوابه میام حتما گزارش صبحانه خر ...

عزیزم صبحانه مفصل تری بخور حتما نون داشته باشه که ضعف نکنی. میان وعده حتما میوه و مغزها و چیزای مقوی هم بخور. آب؟؟ 

حتما کالریتو پر کن وگرنه استپ میشی

اگه بتونی کربوهیدراتتو ناهار بخوری هم که عالی میشه. 

چالش حذف قند؟

چالش درازنشست؟؟

اینا اجبارین حتما انجام بده که یکشنبه ها خوشحال باشی. میان وعده ۱۰ تا خرما؟؟ بنظرم اونم زیاده. حداقل شیر هم کنارش میخوردی که کالریتم پر بشه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خب من درواقع شام ک میخورم گزارش همون روزو میدم دیگه

تا ساعت ۱۲ گزارشتو بده. قوانین_تاپیک#  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم صبحانه مفصل تری بخور حتما نون داشته باشه که ضعف نکنی. میان وعده حتما میوه و مغزها و چیزای مقوی ...

ممنون چشم

قند و شکر حذف کردم کامل

دراز نشست نمیتونم بزنم یکی باید پامو نگه داره آخه

7تا خرما با دمنوش خوردم یهو نبود

آب6تا

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

😪😪😪آخی عزیزم  نوش جونت

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اره ۸ لیوان ولی من ۱۲لیوانش کردم توماه رمضون

مرسی گلم

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

@شیرین_آردا  

@نیلوفر000000  

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1335

صبحانه: 2 کف دست نان+ 1.5 عسل+ 2قوطی کبریت پنیر+ کمی خامه+ 2گردو (416.5 کالری) (عسلو تو چاییم حل کردم) 

میان وعده کل روز: 4خرما+ 1 پرتقال+ نصف سیب و نصف موز+ 10 بادام درختی و 10 بادام زمینی+َ 100گرم طالبی (381.5 کالری) 

ناهار: 8 ق غ عدس پلو+ ماست 7 ق(432 کالری) 

شام: 1لیوان شیر رژیم شیردهی+1 ق غ عسل+ دارچین و زنجبیل+ 10پسته (105 کالری) 

چالش حذف قند✔️

چالش دراز نشست✔️

10 دقیقه رقص+ چالش شکم+چالش ران+ چالش بادسنج

یعنی فقط من این هفته وزن کم. نکنم😶😶😶

امروز استثنائا باز برنج دارم چون زیاد درست کردم😫😫

انشالله فردا و پسفردا ناهار نونی یا بدون نون میخورم