2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835063 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم💖💖 هرروز پفیلا نخور ننه😆😆😆 ورزشات عالی💪💪💪

سپیده جون کالریم پر نمیشه مجبور میشم اخر شب پفیلا بخورم چی پیشنهاد میکنی بجاش عشقم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

گزارش#  

@عروسترکم  

سلام مینا جون . خسته نباشی 😘

🍳صبحانه 👈 نون + خرما + پنیر + گردو ( ۳۵۹)

🍎میان وعده 👈 اسپرسو + خرما + گردو + سیب + گوجه سبز ( ۱۵۰ کااری)

🍔 ناهار 👈 مرغ شکم پر + ۳ ق برنج + دوغ + سالاد زیاد با زیتون و ماست ( ۴۷۳ کالری )

🍏میان وعده 👈 سیب+ عسل + کیوی ( ۱۶۰ کالری )

🍗 شام 👈 خاک تو سرم شده ، آش جو   کم کالری ، اما زیاد تر خوردم . دست بالا روم به دیوار (۷۵۰ کالری  )

💗  کالری مجاز 👈 ۱۷۰۰

💓 کالری مصرفی👈 ۱۹۰۰ تا رندش کنم ۲۰۰۰ کالری🙈  

🏃 ورزش 👈 ده مین ایروبیک + پنج مین رقص + نیم ساعت حلقه + چالش بازوی توی امضات ( ۵۰۰ کالری سوزی )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخونک نیس...یه جور خوراکبه به اسم ختاب...سبزی محلی و یپازه با یه کم برنج داخل خمیر میزازن میپزن...د ...

اخه زده بودی کالری دستی.

نوش جونت

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش#   @مهدیه24     سحری:برنج+گوشت=۳۱۹ کالری افطار:فرنی+مربا+سوپ+نان بربری+پنیر ...

👏🏻👏🏻

عزیزم عالی بود 👆👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396  

من امروز مقداری گند زدم خخخخ

سحر 10 قاشق سالاد ماکارونی 500 کالری 😆

افطار نون شیرمال و پنیر 400 

خرما و ژله 100

هزار تا

45 مین هم زومبا رفتم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
انشالله ک چیزی نیس استراحت کن بهتر بشی💖💖

ممنون گلم😘

گروه بنفش💜سرگروه سپیده جان😍........گمان می کنم هر آدمی باید پشت پنجره ی اتاقش،یک گلدان گل شمعدانی داشته باشد،که هر بار گلهایش خشک می شود و دوباره گل می دهد،یادش بیفتد که روزهای غم هم به پایان می رسند!به امید خدا 😍خدا جووونم میدونی منتظر معجزه هستم .خدایا شکرت خدایا  شکرت خدایا شکرت .ممنون و بی نهایت سپاسگزارم 😘😘😘
@مهدیه24     کسی از سر گروه ما خبر داره؟؟؟؟؟؟ اصلا نیست و گزارش هاروهم نمی بینه خدایی ...

سلام عزیزم ببخشید نمیدونم چرا نی نی سایت برام نصفه باز میشد بعد کلا دیگه نیومد من اول فکر کردم مال سایته بعد دیدم مال نرم افزار گوشیمه درست شد الان💛🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲