2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
ممنون وای به به پیتزا نوش جونتون

البته فعلا شوهرمو فرستادم خرید ارد و خمیر مایه اگه دیر بیاد دیگه جور نمیشه فردام ک فسته نمیشه درست کنم میمونه واس پس فردا😁

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال#  

بچه ها شما مولتی ویتامین مینرال چه مارکی استفاده میکنید که آهنش به اندازه باشه و بعدش یبوست نگیریم

من همینطوری با مولتی ویتامینها یبوست دارم نمیخوام بدتر بشه؟

ممنونم بچه ها

همه بچه ها

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

@pari96  

معمولا موقع خرید میزنن که چه وقت دستت میرسه.. دیگه تا شنبه دستت میرسه حتما..

ان شاء الله برسه که یکشنبه حذف نشم🤕

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فدات بشم مرسی مهربون آرررره خیلی😢ولی ب زحمتش می ارزه همه کنار هم😍

اره واقعا. ی دنیا ارزش داره.

قدر پدر مادرتو بدون تا هستن. تا اونجایی هم ک میتونی بهشون برس و خدمت کن. و کنارشون باش😔

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم چرا پروفایلتو عوض نکردی؟

تو امضاتونم پیدا نکردم 

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

سلام سرگروه نازنین

گزارش#  

@هستی،بانو  

صبحانه..۲عددخرما+۱لیوان چای۳۹کالری

م.و..۱عدد کیوی ۳۳کالری

ناهار..۴عدد فیله مرغ سوهاری+۱عدد سیب زمینی سرخ کرده متوسط+۱ونیم لیوان دوغ+۱کف دست لواش ۷۸۷ کالری

م.و..۱عدد کیوی ۳۳کالری

شام..۱پرتقال+۱کیوی+۱سیب۲۲۳ کالری

کالری مجاز۱۱۵۰

کالری مصرفی۱۱۵۲

۸لیوان اب

۱ساعت پیاده روی اهسته انجام میدم عصر

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤