2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830162 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خودمم😅

چهههه نازیییی دختررررررر 😍😍😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   فست#   +۳۰ دقیقه ورزش (هنوز نمی‌دونم میخوام چ ورزشی کنم) +لیوان آب  & ...

آفرین عزیزم عالیه😘

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

وای چقدر پروفایل ها خوشگل شده، ادم انرژی میگیره می بینه ❤❤❤ممنون الهه جان خیلی عالی

@بامدادخمار  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
تاپیک ورزش تعطیله خو من چجوری عضو بشم

عزیزم عضو جدید نمیگیریم 💜

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام چقدر صفحه های اینجا زیادن عضو جدید می‌پذیرید؟ من از کدوم صفحه باید بخونم که سبک کاهش وزنتون دس ...

سلام عزیزم عضو جدیدنمیگیریم 

توضیح امضامو بخونی برنامه ی کلی هست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@نیلوفر000000  

@بادوم،هندی  

@termeeee1393  

@زی_زی_گولووو  

@مهربانی  

❌❌❌❌❌بچه ها پست الهه جون رو واسه عکس پروفایل تو صفحه ۱۲۳۱۲ ببینید و بذارید✅✅✅

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چهههه نازیییی دختررررررر 😍😍😍

مرسی گلم 😍چشات نازمیبینه مهربون❤🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@عسل9669  

@anahita_mtl  

@yektabanoo  

@bano_114n  

@مامان_پوریاااااا  

❌❌❌❌❌بچه ها پست الهه جون رو واسه عکس پروفایل تو صفحه ۱۲۳۱۲ ببینید و بذارید✅✅✅

گزارش#  

@عروسترکم  

سلام مینا جون . خسته نباشی 😘

🍳صبحانه 👈 خرما ( ۱۹ کالری)

🍎میان وعده 👈 هیچی

🍔 ناهار 👈 سیب + خرما (۶۶ کالری )

🍏میان وعده 👈 بامیه ( ۷۴ )

🍗 شام 👈 سه کف نون + یه واحد پنیر + یه عالمه سبزی + سوپ جو ( ۵۰۰ کالری ) ( البته سوپ و با یک ساعت فاصله خوردم )

🍹 میان وعده 👈 خرما + گوجه سبز + اسپرسو ( ۴۰ کالری ) ( اینا رو هنوز نخوردم )

💗  کالری مجاز 👈 فست

💓 کالری مصرفی👈 ۷۰۰ کالری

🏃 ورزش 👈 چهل دقیقه پیاده روی ، یه ربع فرمدهی