2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830050 بازدید | 290067 پست
خخخخ والا مخصوصا میلاد اینسری رفته عسل اویشنی خریده والا مزه اویشن نمیده فقط یکم یه بویی میده که کلا ...

مام مصرف علسمون زیاده...بجاش مربا رو حذف کرذم فقط با فرنی مربای گل میخوریم...بقیه میوه ها رو یا کمپوت میکنم یا خشک میکنم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ممنونم امکان داره بعدا یه جا خالی بشه؟

فعلا تا پایان چالش خیر شرمنده عزیز دلم تاپیکو خاموش بخون سوالی ام بود بپرس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ممنونم.من چه جوری میتونم عضو بشم؟

عزیزم دیگه عضو نمیگیریم 💜

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فعلا تا پایان چالش خیر شرمنده عزیز دلم تاپیکو خاموش بخون سوالی ام بود بپرس

چشم ممنونم پایان چالش چه زمانیه؟بعد از این بازم چالش میذارین؟

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
چشم ممنونم پایان چالش چه زمانیه؟بعد از این بازم چالش میذارین؟

فعلا تازه داریم شروع میکنیم بستگی به تصمیم استارتر داره هیچ چیز مشخص نیس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خخخخ والا مخصوصا میلاد اینسری رفته عسل اویشنی خریده والا مزه اویشن نمیده فقط یکم یه بویی میده که کلا ...

خب همین کارا رو میکنی که از عسل بدت میاد دیگه

اخه عسل آویشن😵😵😵

باز اگه بگی عسل بهار یه چیزی

تازه عسل بهار خیلیییییی خوشمزه است، رنگشم. روشن تر از عسل هاییه که تو بازاره

خب همین کارا رو میکنی که از عسل بدت میاد دیگه اخه عسل آویشن😵😵😵 باز اگه بگی عسل بهار یه چیزی تا ...

اخه واقعا هموم مزه عسلو میده من از چیزایی که زیاد شیرین باشه کلا بدم میاد مخصوصا موم عسل  عسلم شیرینه بدم میاد 

خب همین کارا رو میکنی که از عسل بدت میاد دیگه اخه عسل آویشن😵😵😵 باز اگه بگی عسل بهار یه چیزی تا ...

اما کیکامو با عسل درست میکنم خیلی خوب میشه 

❤️❤️

بچه ها قرار شد با نظر سرگروه ها عکس پروفایل رو خوشگل موشگل کنیم و از بین چند تا نمونه اینی که میزارم رای اورده 

من عکس پروفایل هارو میزارم و چند ساعت قفل میکنم که همه ببینن 

❤️ لطفا طبق گروهتون پروفایل بزارید 

❤️ لطفا پروفایل رو همه بزارید 

❤️ اول بزنید روی عکس مورد نظرتون که عکس واضح بشه بعد ازش اسکرین شات بگیرید و دورش که اضافی هست برش بزنید خود عکس رو بزارید پروفایل 

❤️ ممکنه چند ساعت طول بکشه که تایید بشه 

❤️ لطفا عکس های دیگه ی رنگی نزارید و فقط همینارو بزارید 

❤️💜💜💜💜 چون چند ساعت قفله اینم باز بگم که عضو جدید نمیگیریم 💜💜💜💜❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@مهدیه24 @kiarash_mami @donyay_kochak @هستی،بانو @مامانجوجوبودم به بچه هاتون اطلاع بدید ❤️

@عروسترکم   @مامان_الیساهستم   @سمیه1396   @sepiiiiiideh   

به بچه هاتون اطلاع بدید ❤️