2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835034 بازدید | 290067 پست
سلام گزارش#    سحری خورشت بادمجان ۶ق نان سنگک ۳کف دست چای سیاه .نبات سبزی خوردن ۱.۵ لیو ...

کربوت بالا بوده عزیز دلم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه خوشگلم،ایشالا در کنار شما میرسم،دردش متوقف شده خدا بخاد، برای آخر هفته وقت گرفتم😊😊😊

خوبه همیشه سلامت باشی 💙🥰😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
والا رون آخرین جایی هست که آب میشه،واسه من انگارآهنن،دیربه دیرآب میشن😔

رون قشنگه که.

پیاده روی کن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

صبحانه دو عدد تخم مرغ+ دو قاشق روغن حیوانی بدون نون 

ناهار :۶ قاشق استانبولی پولو 

شام‌نخوردم پری بودم اصلا حال نداشتم😣😣😣 

جمع کالری:۷۱۷

ورزش هم نداشتم ولی ب احتمال زیاد اخر شب انجامش بدیم از صبح تاالان سه لیوان قهوه خوردم همین😊😊

جمع کربوهیدراتمم متاسفانه شد ۶۰ تا 

@kiarash_mami  

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
@مامان_الیساهستم     گزارش#   سلام  سحری ماکارونی +چای خرما  افطا ...

خیلی عالی پری جان.👏👏👏.

کالری مجازت چندتاس؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@هستی،بانو

سلام عزیزم

ببخشید دیر شد

خونه مادرم بودم

حالا خونه خودم میدونم دقیق چی میخام درست کنم زودتر گزارش میدم

صبحانه،، 2تخم مرغ، 2کف دست نان، 1گوجه،، 304

نهار،، 2 پیراشک یگوشت،، 210

شام،، 5 قاشق ته چین، 1کفگیریرنج، 1.5 کوبیده،، 870

میانوعده،، 1پرتقال،1 قاشق حلورده، 1موز،، 241

کالری شد 1600

200 تا بیشتر خوردم. شت

و این ک میدونم این همه کالری برا شام افتصاحه

مهمون بودن

شرمنده

راستی بی‌بی زدم باردار نبودم البته موعدم آخر ماهه

از فردا ورزشارو شروع میکنم باز 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

سلام سپیده جون ان شا الله از پس فردا درست گزارشامو میفرستم آخه بخاطر🎈ساعتای غذا خوردنم قاطی شده😬

گزارش امروز 

نان سنگک سبزی پنیر خرما سوپ کیک موز قرمه سبزی شیر پسته ۱۶۰۰کالری مصرفی 

کالری مجاز۱۷۵۰

اب کم

ورزشم میکنم ان شاءالله

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
درستهه... توضیح دادم که حتی اگه گفته باشید و پری هم باشید.. روز یکشنبه یع بادکنک هواا کنید😅

گزارش#  

مژگان

گزارش کامل ۱۳۹۹.۲.۱۴

صبحانه

نان لواش ۵۵ گرم.پنیر ۱۲گ.خرمای خشک دو عدد.عسل ۱.۵ ق.م. کالری صبحانه ۲۳۹

میان وعده

۸ عدد بیکویت ترد و ۲ ق م تخم شربتی .کالری ۱۸۷ خیلی گرسنه بودم ببخش

نهار

برنج کته کم چرب ۶ ق غ.ماست ۲ ق غ.

هیچی نداشتم بخورم از ین  غذای شوهرم خوردم 

کالری نهار ۱۸۰ 

میانوعده

خرمای خشک ۳ عدد.۵۲ کالری

شام 

حلیم ۱۲ ق غ و دو کف دست نان.وقتی حلیم ابکی بود برای خودم کشیدم خوردم ۴۳۲ کالری ساعت ۷ هم خوردم

کالری مصرفی ۱۰۹۲

ببخش میدونم خیلی امروز بد غذا خوردم شوهرن مریضه همه چی بهم خورده امشب میوه خریدم فردا هم مرغ درست میکنم‌میخورم

ورزش 

۱۰ مین هوازی ۲۰ مین فیتنس بدن

همیشه کمترین رو میگم ولی بیشتر ورزش میکنم انشاللخ بعد ستایش 

دوروزه خیلی کار خونه انجام میدم پاهام درد گرفته🤪

ممنونم

عزیزم من تا ۸ سر کار بودم بعدم سر افطار رسیدم‌خونه نشد خودمو وزن کنم

قوانین_تاپیک#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   سحري:ران مرغ+كدو بادمجون+٣٩ گرم لواش+١١ گرم نان سبوس دار+خرما+چاي(٣٧٦) افطار:يكم اش ...

👌👌👌👌