2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835034 بازدید | 290067 پست
تازه ننه کم خوردی😩😂باقلوا؟شکلات؟

خخخخخ 😥😤😤😭😓😓😓😓شکلات فشارم نیفته  .اون باقلوا رومیدادمدبچه ها نمی دونم چه طور خوردم یادم رفته بود 😓😓😖😖بعد چند دقیقه متوجه شدم 😅😰😰

اهااااا  دستگیرت کردم.👮👮 چرا گزارش نمیدی خانووووم؟؟ میای پست میذاری و میری؟ قوچتو دربیارم ...

وا ...من یه دیشب گزارش ندادم اونم که شب قبلش گفتین گزارش احباری نیست...وگرنه من از خدامه گزارش بدیم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اُو اُو اُو😅 میبینم داره کم کم بوی غیبت میاااد😆 چه قشنگ 3 نفر هم لایک کردم پستت رو😁همه ...

آخ قربون هم‌گروهی خودم 😍😍😍😍

با جنبهههههه ی دوست داشتنی😘

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
تگ کردم میگم شاید پستم هنوز ارسال نشده بوده اومدم بیرون😕 وگرنه یادمه که فرستادم  نمیدونم☹بی ...

وای تو شیر میدی چرا روزه میگیری؟

اتفاقا نون سر سفره بذار ولی ب خودت بگو با نفسم میجنگم و نمیخورم.بذار اراده ت قوی بشه.من اولها اینجوری میکردم.الان هیچی نمیتونه وسوسه م کنه😎 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چششم😍 شام بجای ماکارانی جوجه خوردم😐

بی بلا عزیز دلم..نوش جونت❤❤

قرار شد عکس چهرتو با رنگ موهات بفرستی ببینم رو صورت چجوریه؟؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

🚫🚫🚫🚫🚫🚫سحر خیلی ناسالم میخوری خیلیییی شکر ونون وبرنج خوردیا  این هفته منتظر کاهش خوب نبا ...

سلام کی باید گزارش بدیم  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

راستی بچه ها اگه عضو گیری دارین دوتا از دوستامو بیارم خیلی وقته منتظرن

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
خیلی دیر گزارش دادی. طبق قانون تاپیک باید اخطار میگرفتی ولی اینبار رو نادیده میگیرم.از امروز نهایت ت ...

ممنون گلم حتما  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
تا دندون درنیاورده بهش همه چی بده سیب حتی یاد میگیره با لثه اش می جوعه  اگه یاد نگیره دندون که ...

اره میدم این شکموعه تا نگیره ازت ولت نمیکنه 

قورتم میده با سختی🤪

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
وا ...من یه دیشب گزارش ندادم اونم که شب قبلش گفتین گزارش احباری نیست...وگرنه من از خدامه گزارش بدیم

دیروز صبح الهه جان پست گذاشتن که طبق نظر همه قرار شد گزارش بدین دوباره.

تاپیک هم چندساعت قفل کرد ک همه ببینن. یعنی ندیدی اونو؟!!!!!

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
دیروز صبح الهه جان پست گذاشتن که طبق نظر همه قرار شد گزارش بدین دوباره. تاپیک هم چندساعت قفل کرد ک ...

نه ندیدمش متاسفانه

@عروسترکم       گزارش# با سلام من امروز روزه نیستم بخاطر ایام خاص زنان صبحا ...

سلام عزیزم..صبحانه رو مقوی تر بخور عشقم🥰

چرا سایز نگرفتی   قوانین_تاپیک#  

دهم‌هر ماه حتما سایز بگیر

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

راستی بچه ها اگه عضو گیری دارین دوتا از دوستامو بیارم خیلی وقته منتظرن

اگه گروه ها ظرفیت داشته باشن عضو قبول میکنن.

جز کدوم گروه میشن.؟

مثلا گروه خودمون تکمیلیم.12نفر