2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830135 بازدید | 290067 پست
😆😆😆😆😆 اره منم با دوتا بچه و البته شوهرم بدتر از اونا وقت ورزش اصصصلا ندارم اگه ورزش کنم میرقص ...

بچه هات چند سالن ،خودت چندسالی،بچه کجای؟

البته اگه دوس داری جواب بده😘💖

💕💞

گزارش#  

@سمیه1396  

سایز#  

دوربازو=۲۶

دورسینه=۸۸

دورکمر=۶۹

دورشکم=۷۹

زیرشکم=۸۲

دور ران=۵۲

دور ب اسن=۱۰۲

ببخش گلم الان سایز گرفتم سایز قبلی که گرفتم مال پارسال بود یادم نیست فقط هربار دورشکم ومیگرفتم بقیه رو نه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ورزش انجام دادم ۳۰دقیقه حلقه زدم چالش شکمم رفتم ۴۰۰تا سوزوندم ☹

@مامان_الیساهستم  

دیگ بهتراز هیچی بود نه 😩

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش#   @سمیه1396     سایز#   دوربازو=۲۶ دورسینه=۸۸ دورکمر=۶۹ دورشکم ...

دور ران🤩🤩🤩🤩خوشبحالتتتت

البته همه جات😊😊😊عالیییی

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
دور ران🤩🤩🤩🤩خوشبحالتتتت

میخوام کمترش کنم😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دور ران🤩🤩🤩🤩خوشبحالتتتت البته همه جات😊😊😊عالیییی

مرسی گلم❤🌹

@donyay_kochak  

سلام عزیزم خوبی

جان من گزارش اجباری نباشه اصن چیزی که اجباری برا آدم‌سخته😭😭😭😭😭

این چند روز با عشق گزارش میدادم الان با دلهره میخوام بدم

گزارش#  

سحری:۱۰۰گرم پلو بدون روغن+۲قاشق قورمه سبزی+۱لیوان چای+۲۰۰ گرم هندونه+یه اسکوپ بستنی توت فرنگی=۴۱۵

.

افطار  آب +سرکه 

نان تست +پنیر+چای=۱۴۱

.

شام رشته پلو داریم  احتمالا یه کفگیر بخورم یا تخم آبپز کنم=۲۰۰

بقیه کالریمم هندونه و پرتقال و... میشه مییان وعده ام

.

ورزش هنوز نرفتم واقعا امروز رقم نداشتم بعد افطار سعی میکنم حلقه چالش هام رو برم😘😘😘

نگین:بازم کربو زیاد خوردی

من:😭😭😭😭

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@مامان_الیساهستم     گزارش#   صبحانه: تخم مرغ آبپز+فلفل میان وعده: کنجد+عسل ...

همش عالیه پری جان.

فقط اون 300 تا رو یادت نره پر کنی. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ورزش انجام دادم ۳۰دقیقه حلقه زدم چالش شکمم رفتم ۴۰۰تا سوزوندم ☹ @مامان_الیساهستم     د ...

چرا بده. خیلی هم خوبه. چالش شکم خیلی عالیه.👏👏

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه ها اندازه سایز و باید صبح ناشتا میگرفتم یا الانم بگیرم اشکال نداره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ممنون عزیزم که ازوقتت میزاری 😘😘😘گلم من میخوام سینه خیلی سایزکم کنم چه ورزشی انجام بدم😘😘میان تنه ...

سینه ات که خوبه سایزش. الان همه میرن پروتز.. ورزشی برو که سفت و لیفت بشه.. 

مث

شنای روی دیوار.. ۲ ست۷ یا  ۱۲ تایی

فشار دادن دستها به هم، ( توپ کوچیک یا یه بالشت کوچیک) اگر نداشتی، خالی خالی هم میشه..

۵ ثانیه به حالت فشرده دستهات را نگه داربعدش شل کن،، برای شروع   ۶ بار انجامش بده 

حرکت چوپ هم عالیه هم واسه پهلو و هم سینه

۲ ست ۱۲ تایی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی😘💐 آره چالش شکم رو شروع نکردم گفتم بذارم بعد ماه مبارک که اذیتم نشم...قدرتی  هم که از وق ...

عالی هستی💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸