2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830136 بازدید | 290067 پست

سحر ١٠ قاشق برنج يه تكه مرغ ماست

مجبور شدم روزم رو بخورم 

ناهار يه ليوان شير و كيك خونگي

شام كاهو تخم مرغ ابپز

ميانوعده سيب پرتقال موز 

ورزش پياده روي ١ ساعت

كالري دريافتي ١٢٠٠😕٤٠٠ تا كم دارم سعي ميكنم با مغزيجات پر كنم

@عروسترکم گزارش#  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقت گل نِی  اینو بخون

تولدمه دعوام نکن😢

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
تولدمه دعوام نکن😢

تولدت مباااارک 😍😍😍❤️❤️❤️❤️👏🏼👏🏼 

بیا بزنمت عه نه ببخشید ببوسمت 😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😁😁😁. دفتر دستک دارم خب. جلو اسمتون تیک میزنم برا گزارش دادن. ولی امروز برات تیک پیچ پیچی زدم ک بد ...

😂😂😂😂😂

عوضش امروز با اينكه خونه مامانمم رعايت ميكنم عشقم سحري ام رعايت كردم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سپیده جون سایزام زیاد کم نشده ولی خودم حس میکنم خیلی جمع شدم.دیگه نمیدونم درست گرفتم یانه نمی‌دونم دقیق دفعه پیش کجارو گرفته بودم مثلا دوران نمی‌دونم دقیق این ماه همون جارو گرفتم یا بالاتر یا پاینتر.ولی نسبت به قبل بهتره قبلاً دور سینه۱۲۰بود الان ۱۱۱شده مثلا

@sepiiiiiideh  

تولدت مباااارک 😍😍😍❤️❤️❤️❤️👏🏼👏🏼  بیا بزنمت عه نه ببخشید ببوسمت 😘

مرسی عشقم انشاالله تولد شما😂من بوست میکنم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
مرسی عشقم انشاالله تولد شما😂من بوست میکنم

😘😘😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جون خوبی؟عزیزم هرماه که سایز میکنید نرمالش چقدره کم شه؟؟

سلام عزیزم بستگی داره به فرم بدن و ورزش و مقداری که کم شدی واسه همه یکسان نیست 

اره رژیمو ورزشت رو حتما داشته باش ولی میگم وقتی میخوای اینماه اقدام کنی خیلی رو کاهش زیاد تمرکز نکن ...

باشه،، سعی میکنم ورزشامو بیشتر کنم،، ولی با این وجود هنوز شکم چرا پریود نشدم مامانم میگه بارداری،، میگم بی بی زدم منفی بوده میگه اینا الکین😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
@مامان_الیساهستم     عزیزم سایز امروزم اما نسبت ب ماه قبل تغییر نکردم خودمم میدونم ت ...

همینکه اضافه نشدی یعنی موفقیت.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..