2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830149 بازدید | 290067 پست
ممنون من وزن اولیه شمارو دارم وزن هدفمم 60خیلی دوست دارم از تجربیاتتون استفاده کنم قدمم 167 

عزیزم الهه جون قبول کرد بیای گروه من 

پروفایلتو تغیرر بده هدفتم بکن‌۶۲ تا بیای زرد

پروفایل وامضاتو زرد کن👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@تپلو92     @barankhanomi     @nazijun     @viddaaa   & ...

سایز#  
وزن این هفته ۶۹ کیلوگرم بود

دور مچ دست  ۱۴/۵
دور ساعد          ۲۴
دور بازو            ۳۰
دور سینه           ۱۰۴ در دوره شیردهی
دور کمر             ۷۹
دور شکم           ۹۳
دور باس ن          ۱۰۰
دور ران             ۵۴
دور ساق        ۳۴/۵
دور مچ پا          ۲۱

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون قبلی بود😅😅 مهدیه بیا باز رقابتو شروع کنیم من این شکمو باید آب کنم💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

اره سپیده بیا از امروز به هم گزارش بدیم 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

ماااااا میتوانییییمممممم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

@سمیه1396  

صبحانه : پنیر+نان+گردو+بامیه👈 ۳۸۹

میان وعده : چای +خرما👈 ۱۹

ناهار : سالاد الویه +نان👈 ۴۶۳

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+گردو+پسته+هویج+خیار👈 ۹۶

شام : چای +ساقه طلایی👈۱۲۵

مجاز : ۱۱۰۰
مصرفی : ۱۰۹۵

ورزش : پیاده روی

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

با پیاده روی اب میشه

فکر نکنم انقدر پیاده روی میکنم پا درد می کشم ولی آب نمیشن

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
فکر نکنم انقدر پیاده روی میکنم پا درد می کشم ولی آب نمیشن

چرا میشه.

من نتیجه گرفتن.

باید تند راه بری ها. روزی یکساعت تند برو ببین سرماه چ میشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزيزم فقط صفحه اول رو بخون از گيجي در مياي  و امضاي اسي

عزیزم تو پست هاتون خوندم که گروه ها جا نیست عضو نمیگیرید

یعنی نمیشه تک روی کرد بعد همتون سرگروهم باشید؟ 

اول تایپک رو خوندم اکثرأ قفل بود لینک ها نشد همه رو بخونم

اسی رو برام منشن میکنی؟ منکه نمیشناسمش خانمی

حتما باید ترازو بخرم درسته؟ چون خوندم اجباریه یکشنبه ها وزن کشیه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چرا میشه. من نتیجه گرفتن. باید تند راه بری ها. روزی یکساعت تند برو ببین سرماه چ میشه

اها خدا کنه بشه

مرسی راهنمایی😘😘😘

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 

بچه ها پس با نظر اکثریت گزارش اجباریه و تا ساعت ۱۱ شب دیگه همهههه گزارش بزارن که سرگروه ها هم وقت کنن ببینن 

هر کی سه روز پشت سر هم گزارش نده حذف میشه 

هر کی نمیتونه و شرایطش و نداره خودش به سرگروهش بگه 

برای عکس پروفایل هم که گل باشه نصف گفتید باشه نصف گفتید نباشه و از اونجایی که خودم فعلا حال ندارم دوباره توضیح بنویسم و عکس درست کنم فعلا همین پروفایلا باشه تا من حالم درست بشه ( حالمو دادم تعمیر کنن) 

سایزهاتونو امروز بزارید تو 👈🏻 تاپیک سایز ( مرتب بزاریدا فقط هم سایز بزارید پست متفرقه نزارید 🔫) توضیح سایز گیری درست هم اول تاپیک سایز هست 

برید تو این سایت model my diet یا اپ my model رو نصب کنید و عکس قبل و بعد لاغریتونو درست کنیدجالبه 

این مثلا منم قبل و بعد لاغری 😂

🔴برای عضو گیری هم قرار بود هر سرگروه تا دوازده نفر عضو بگیره ولی فکر کنم اینجوری سخت میشه چون هر کی میاد باز باید از اول توضیح بدیم و گروهشو انتخاب کنیم و دنگ و فنگ داره و اگه مثلا گروه بنفش ۱۲ نفر باشه بعد از گروه قرمز کسی وزنش کم شده باشه بخواد بره تو گروه بنفش دیگه جا نداره باید دونفر یه صندلی بشینن با یکی سرپا وایسته 

ولی بازم از سرگروه ها اگه میدونید مشکلی ندارید با این قضیه و گروهتون هم کمتر از ۱۲ نفر هست میتونید اگه کسی دوست داره عضو بشه و تو گروه شما قرار میگیره عضوش کنید دیگه خودتون حلش کنید از من نمیخواد بپرسید (فقط اگه زیر ۱۲ تا عضو دارید میتونید یهو بیست نفر نشه اعضاتون ) 

تاپیک رو قفل کنم همه ببینن 👅

@سمیه1396 @مهدیه24 @kiarash_mami @donyay_kochak @sepiiiiiideh  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@مامان_الیساهستم   @عروسترکم   @هستی،بانو    @مامانجوجوبودم  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار