2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830135 بازدید | 290067 پست
تا کی اینجوریه؟؟؟

احتمالا تا اخر اردیبهشت

@بامدادخمار  

من امروزم روزه نگرفتم بدنم خیلی بی حال بود چشمام سیاهی میره چند وقته بدنم ضعف داره دیدید بعد سرماخوردگی شدید یا یه مریضی بدن ضعف و بی حالی داره من دو هفته است اینطورم

الهه بیاد ازش بپرسم به خاطر رژیم یا نه ممکنه از چیز دیگه باشه

قرص آهن و مولتی ویتامین هم میخورم گوشت قرمز هم به اندازه میخورم

من ۲۰ روز تو فروردین به خاطر عفونت مجاری ادرارم انتی بیوتیک خوردم  شاید ازون باشه؟

ممنونم

اره من یبار واسه عروسیم با همین تایپک به ۶۳ رسیدم ولی بعد باز زیاد کردم متاسفانه خیلی خوب شده بودم ه ...

خب چرا ول میکنی حیف نیست انقدر زحمت بکشی بعد دوباره برگردی به قبل 🔫 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری تو کار میکنی من دوم میشم خیلی فعالیت داری دختر

چاره چیه 

4 تا وروجک دارم که ماشاالله میریزن و میپاشن 

الانم که ماه رمضون شده و ماهم جو گیر برای افطار هی هنر میایم به خرج بدیم کلی ظرف کثیف میشه

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام اسی عزیز..من قبلا با کالری شماری و رقص سه کیلو تو یه ماه کم کردم..۷۸ بودم سدم ۷۵ با قد ۱۷۲..ولی شکم و پهلوم نرفت..دورباسن و ران پا و دور سینه ام کم شد اما دور شکمم فقط سه سانت کم شد..چیکار کنم بنظرتون..از شکم و پهلوم متنفرم...من قبلا یه هیکلی داشتم همه غبطه میخوردن بهم یاد اون موقع خودم میفتم از الانم متنفرم😣😣

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

@sepiiiiiideh  

سایز#  

دورکمر:۸۶

دورناف:122

زیرشکم:122

دوربازو: 36

دور ران:۶۴

دورباسن:120

دورسینه:۱۱۲

دورساق پا:40

مچ دست:۱۶

مچ پا:24

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
احتمالا تا اخر اردیبهشت @بامدادخمار     من امروزم روزه نگرفتم بدنم خیلی بی حال بود چشم ...

فکر نکنم از رژیم باشه من خودم هم تازه زایمان کردم هم رژیم دارم ولی روزه میگیرم اینجوری نیستم 

کم خونی نداری ؟ انتی بیوتیک هم تاثیر داره میخوای یمدت تثبیت باش  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام اسی عزیز..من قبلا با کالری شماری و رقص سه کیلو تو یه ماه کم کردم..۷۸ بودم سدم ۷۵ با قد ۱۷۲..ولی ...

سلام 

با سه کیلو توقع داری سیکس پک دربیاری 😬

ورزش قدرتی انجام بده

فکر نکنم از رژیم باشه من خودم هم تازه زایمان کردم هم رژیم دارم ولی روزه میگیرم اینجوری نیستم  ...

آخرین آزمایشم کم خونی نداشتم ولی انتی بیوتیک ممکنه ایجاد کرده باشه آزمایش میدم ممنونم

سلام  با سه کیلو توقع داری سیکس پک دربیاری 😬 ورزش قدرتی انجام بده

نه منظورم این نیست اخه دیگه تنبلیم شد رژیم بگیرم ولی واقعا دوس دارم وزن کم کنم..بشم ۶۸...ورزشم میکنم قدرتی..دراز نشست.. پلانک..طناب..اسکات..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
خب چرا ول میکنی حیف نیست انقدر زحمت بکشی بعد دوباره برگردی به قبل 🔫 

اخه نشد خیلی زود زیاد کردم با اینکه رعایت میکردم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪